منو کاربری و دسترسی ها
پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با ما
دسته بندی موضوعی پست ها

پيش غذاهاي ساده تابستوني

  • در اين پيش غذاها انواع سبزيجات تابستاني همچون گوجه فرنگي، کدوسبز، بادمجان و ... استفاده شده اند.
    • این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :
    • این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید و درآمد کسب کنید. برای شروع کسب درآمد، لطفا وارد حساب کاربری تان شوید [اطلاعات بیشتر]
    کتلت ذرت با چاشني سبزيجات

    تعداد برای 6 نفر (هر نفر دو کتلت) و زمان آماده سازي 30 دقيقه و زمان پخت 5 دقيقه


    مواد لازم:

    دو قاشق غذاخوري روغن زيتون
    دو پيمانه دانه بلال تازه
    نصف پيمانه پياز کوچک، خرد شده
    يک پيمانه شير بدون کره
    يک عدد تخم مرغ، هم‌زده
    ¾ پيمانه پولنته (شورباي ذرت)
    نصف پيمانه آرد کامل
    ¼ قاشق چايخوري بيکينگ پودر
    ¾ قاشق چايخوري جوش شيرين
    نصف قاشق چايخوري نمک
    چاشني سبزيجات


    طرز تهيه:

    1. در يک تابه بزرگ، يک قاشق روغن زيتون را داغ کنيد. پياز و دانه هاي بلال را اضافه کنيد. به مدت 5 دقيقه آنها را تفت دهيد تا پياز سرخ شود. از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا خنک شود. نيمي از مواد را داخل غذاساز بريزيد و تا زمانهم بزنيد تا کاملا له شوند. سپس شير و تخم مرغ را اضافه کنيد.

    2. در يک کاسه بزرگ، پولنته، آرد، بيکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را باهم مخلوط کنيد. سپس مخلوط پولنته را با مخلوط شير مخلوط کنيد و به قدري هم بزنيد تا همه مواد به خورد هم بروند. سپس باقي بلال هاي له شده را اضافه کنيد.

    3. در يک تابه بزرگ ديگر، يک قاشق روغن زيتون را داغ کنيد. يک قاشق بزرگ از مواد را داخل روغن بگذاريد و با پشت قاشق آن را صاف کنيد. هر طرف کتلت را حدود دو دقيقه بپزيد تا طلايي شوند.

    4. براي چاشني سبزيجات به فلفل شيرين خرد شده، 1.5 پيمانه دانه بلال تازه، نصف پيمانه پياز خرد شده، ¼ پيمانه ريحان خرد شده، يک قاشق غذاخوري روغن زيتون و نمک و فلفل نياز داريد.

    5. در يک کاسه بزرگ، يک عدد فلفل قرمز شيرين و بي دانه را خرد کنيد و باقي مواد رابه آن اضافه کنيد. در آخر يک قاشق غذاخوري روغن زيتون، نمک و فلفل را اضافه کنيد.


    هندوانه ادويه‌دار کبابي

    تعداد برای  10 نفر و زمان آماده سازي  40 دقيقه و زمان مزه دار شدن 2 ساعت و زمان پخت 8 دقيقه در دماي 400 درجه فارنهايت


    مواد لازم:

    شربت چيلي*
    سه پيمانه تکه يا توپي طالبي
    سه پيمانه تکه يا توپي خربزه
    سه پيمانه تکه يا توپي هندوانه بدون تخمه
    سيخ چوبي
    115 گرم ژامبون (6 ورق)
    يک قاشق غذاخوري شکر قهوه اي
    يک قاشق چايخوري پودر فلفل چيلي
    نصف قاشق چايخوري پاپريکا
    نصف قاشق چايخوري پودر زيره سبز
    گشنيز خرد شده


    طرز تهيه:

    1. شربت چيلي را آماده کنيد. (دستور آن در ادامه مطلب نوشته شده است). تکه هاي طالبي، خربزه و هندوانه را داخل کيسه پلاستيکي بزرگ بريزيد. شربت چيلي را داخل آن بريزيد و هم بزنيد تا شربت به خورد آنها برود. کيسه را حدود دو تا چهار ساعت داخل يخچال بگذاريد. سپس تکه هاي ميوه را داخل آبکش بريزيد تا شيره اضافه آنها گرفته شود. در آخر آنها را به سيخ بکشيد.

    2. فر را با دماي 400 درجه فارنهايت روشن کنيد. ژامبون را به صورت نوارهاي باريک برش دهيد و روي ورقه روغني بچينيد. به مدت 6 تا 8 دقيقه آنها را بپزيد تا برشته شوند. سپس روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا روغن آن گرفته شود.

    3. در يک کاسه کوچک، شکر قهوه اي، يک قاشق چايخوري پودر چيلي، پاپريکا، زيره سبز و 1/8 قاشق چايخوري نمک را با هم مخلوط کنيد. از اين مخلوط روي هندوانه، خربزه و طالبي بريزيد. در آخر شربت چيلي بريزيد و سرو کنيد.

    4. براي تهيه شربت چيلي ، يک پيمانه آب، يک پيمانه شکر و يک قاشق چايخوري پودر چيلي نياز داريد. همه مواد را داخل قابلمه بريزيد تا بجوشد. به قدري هم بزنيد تا شکر حل شود و سپس از روي حرارت برداريد.


    قارچ صدفي شکم پر با سبزيجات

    تعداد: 4 نفر و زمان آماده سازي  25 دقيقه و زمان پخت  17 دقيقه در دماي 425 درجه فارنهايت


    مواد لازم:

    يک عدد فلفل دلمه اي زرد، خرد شده
    يک عد پياز قرمز کوچک، خرد شده
    يک عدد کدو سبز متوسط، رنده شده
    يک عدد هويج، خرد شده
    يک ساقه کرفس
    دو کله سير رنده شده
    دو تا سه قاشق روغن زيتون
    يک قاشق غذاخوري ريحان خرد شده
    يک قاشق غذاخوري آبليموترش
    140 گرم اسنفناج ريز و کوچک
    نصف پيمانه خرده نان
    نصف پيمانه پنير پارمسان رنده شده
    4 عدد قارچ صدفي بزرگ


    طرز تهيه:

    1. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت روشن کنيد. در يک تابه بزرگ، فلفل دلمه اي، پياز، کدوسبز، هويج، کرفس و سير را به مدت 4 تا 5 دقيقه تفت دهيد. ريحان، آب ليمو ترش، 1/4  قاشق چايخوري نمک و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد. روي آنها اسفناج بريزيد. دو دقيقه در تابه را بگذاريد تا اسفناج کمي آب بيندازد. تابه را از روي حرارت برداريد و پنير پارمسان را روي مواد بريزيد.

    2. هاگدان قارچ را خارج کنيد. با مواد آماده شده داخل شکم قارچ ها را پر کنيد. در صورت تمايل روي آنها کمي پنير بريزيد و به مدت 15 دقيقه داخل فر بگذاريد. در انتها باقي مانده پنير را بريزيد و دو دقيقه ديگر بپزيد.


    گوجه فرنگي با پستو آووکادو:


    مواد لازم:

    30 عدد گوجه گيلاسي
    نصف يک عدد آووکادوي متوسط، خرد شده
    60 گرم پنير خامه اي نرم شده
    يک قاشق چايخوري آب ليموترش
    دو قاشق غذاخوري پستو ريحان


    طرز تهيه:

    1. لايه باريکي از بالاي گوجه فرنگي ها را برش دهيد. داخل آنها را خالي کنيد و روي دستمال حوله اي بچينيد تا خشک شوند. (در صورت تمايل يک لايه باريک از زير گوجه ها را برش دهيد تا صاف بايستند.)

    2. در همين فاصله، آووکادو، پنير خامه اي، سس پستو و آب ليموترش را داخل غذاساز بريزد و کاملا هم بزنيد تا يکدست و نرم شود.

    3. با کم قاشق کوچک، داخل گوجه فرنگي ها را با اين مخلوط پر کنيد. روي آنها را بپوشاند و 4 ساعت داخل يخچال بگذاريد. در آخر روي آنها ريحان بريزيد و سرو کنيد.


    فوکاسيا آلبالو و هلو

    مواد لازم:

    1/3 پيمانه آب ولرم
    کمي خمير مايع
    4 قاشق غذاخوري روغن زيتون
    يک قاشق چايخوري شکر
    ¾ پيمانه آرد کامل
    دو قاشق چايخوري نمک دريايي
    4 عدد هلو
    يک پيمانه آلبالوي تازه
    سه قاشق غذاخوري شکر
    دو قاشق چايخوري وانيل
    دو تا 3 قاشق غذاخوري برگ ريحان تازه (براي تزئين)


    طرز تهيه:

    1. در يک کاسه کوچک، آب گرم، خمير مايع، سه قاسق غذاخوري روغن زيتون و يک قاشق چايخوري شکر را با هم مخلوط کنيد. اجازه دهيد 5 دقيقه بماند تا داخل آن حباب ايجاد شود. در يک کاسه بزرگ، سه پيمانه آرد کامل و يک قاشق چايخوري نمک را با هم مخلوط کنيد. خمير مايع را به مخلوط آرد اضافه کنيد. خوب هم بزنيد تا هم مواد با هم ترکيب شوند. در صورت نياز، آرد بيشتر بريزيد تا يک خمير نرم به دست بيايد و به دست نچسبد. خمير را داخل کاسه چرب بگذاريد. اجازه دهيد در يک مکان گرم به مدت يک تا 1.5 ساعت بگذاريد بماند تا پف کند و دوبرابر شود.

    2. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد. کف سيني فر کاغذ روغني بريزيد. خمير را داخل سيني پهن کنيد و آن را کنار بگذاريد. در اين زمان، هلوها را پوست بکنيد و خرد کنيد.

    3. تکه هاي هلو و آلبالوهاي بي هسته را روي خمير بريزيد. سه قاشق غذاخوري شکر و يک قاشق چايخوري نمک را روي آنها بپاشيد. در يک کاسه کوچک، باقي مانده قاشق غذاخوري روغن زيتون و وانيل را با هم مخلوط کنيد و روي مواد بريزيد.

    4. خمير را به مدت 30 دقيقه در فر بپزيد تا ميوه ها نرم و نان طلايي شود. آنها را به مدت 15 دقيقه خنک کنيد. خمير رابه تعداد 24 عدد برش دهيد و در انتها روي آن ريحان بپاشيد و سرو کنيد.


    منبع : برترين ها
  • گزارش تخلف این پست نویسنده : mhmn1365 دسته بندی : تغذیه و آشپزی ارزش پست : 30 ریال عایدی شما : ویژه کاربران

بیشتر بخوانید...

نظرات کاربران

  • قارچ صدفي شکم پر با سبزيجات پیش غذای خوشمزه ای بود.
  • واقعا عالی بود غذای دلچسب و خوشمزه ای شد واقعا ممنون



برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


چگونه از خدمات مجموعه وب سایت های میترا برای موفقیت وب سایت خود استفاده نماییم ؟