دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

ورود به حساب
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



دستور پخت کیک هویج و سیب

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

کیک هویج با سیب و دارچین از سری کیک های عصرانه و تابه ای است که بسیار خوشمزه است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : redrose98 شماره پست : 34589 تاریخ انتشار : 1399/01/31
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , yas1367 , yaser , misskara ,
مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد
آرد 250 گرم(یک پیمانه و نیم)
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر 220 گرم(یک پیمانه و نیم)
آب یا شیر 50 گرم(یک چهارم پیمانه)
گردو 50 گرم خرد شده(نصف پیمانه) 
هویج یک عدد بزرگ رنده شده
سیب یک عدد بزرگ رنده شده
دارچین 1 قاشق چایخوری 
نمک 1 پنس
روغن مایع 125 گرم(نصف پیمانه)


طرز تهیه:

ابتدا شکر،تخم مرغ ها و وانیل را با دور تند همزن آنقدر می زنیم تا رنگش روشن و حجمش دو برابر شود.روغن و آب را افزوده و باز به مدت 1 دقیقه هم می زنیم.آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.حالا سیب و هویج و گردو را اضافه و مخلوط می کنیم.سپس موادمان را در قالب چرب شده می ریزیم.قالب را در فر گازی 180 درجه یا فر برقی 165 درجه به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : آموزش پخت کیک ، مواد لازم ، کیک هویج وسیب
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید