دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

ورود به حساب
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



مواد غذایی مختلف را چقدر در یخچال نگه‌داریم؟

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

تقریبا در تمام کشور‌های جهان شیوع کرونا باعث ایجاد محدودیت‌های شدید در رفت و آمد به خارج از خانه شده و به همین دلیل چاره‌ای نیست جز اینکه کمتر به خرید برویم و در هر بار خرید، مواد غذایی بیشتری بخریم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 12 ) بنچاق !
نویسنده : hoomanz شماره پست : 34572 تاریخ انتشار : 1399/01/25
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : relation , ns6200 , vashty , mahvash , seegrams , Faren , saeed1991 , famzed ,
گوشت پرندگان

گوشت خام پرندگان را تنها می‌شود برای یک یا دو روز در یخچال نگه داشت؛ آنهم در دمای 5 درجه سانتیگراد و یا سردتر از آن. اما امکان نگهداری آن‌ها در فریزر تا یک سال آنهم در دمای 18 درجه سانتیگراد یا سردتر هم وجود دارد. گوشت پخته شدۀ پرندگان را می‌توان برای کمی بیشتر از دو روز نیز در یخچال نگه داشت. اما برای مدتی طولانی‌تر، باید حتما آن‌ها را در فریزر منجمد کرد. دوره انجماد این گوشت‌ها در فریزر نیز نباید بیش از 6 ماه طول بکشد.


گوشت‌های قرمز

این گوشت‌ها را می‌توان تا 5 روز در یخچال و تا یک سال در فریزر نگهداری کرد. گوشت‌های پخته شده را نیز می‌توان تا سه یا چهار روز در یخچال و حداکثر تا 6 ماه در فریزر نگه داشت.


انواع سوسیس و کالباس

قرار دادن این دست از محصولات فرآوری شده، در صورت پخته بودن تا یک هفته در یخچال بی‌خطر است. اما سوسیس‌های خام را حداکثر باید طرف دو روز مصرف کرد. هر دو نوع این محصولات را می‌توان برای مدت یک ماه در فریزر نگه داشت؛ برای برخی از سوسیس‌ها این کار را می‌توان حتی برای دو ماه ادامه داد.


نگهداری تخم مرغ

تخم مرغ‌های خام را می‌توان حتی برای مدت یکماه در یخچال نگهداری کرد. اما اگر آن‌ها پخته شده‌اند نباید آن‌ها را بیش از یک هفته در یخچال نگه داشت. اگر می‌خواهید تخم مرغ‌ها را در فریزر قرار دهید، باید آن‌ها را شکسته و زرده و سفیده را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس این مخلوط را در ظرفی بریزید که هوا به داخل آن راه نیابد. در این صورت مخلوط زرده و سفیده تا یکسال در فریزر قابل نگهداری است.


سالاد‌هایی با محتوای گوشت

اگر در سالادی که تهیه کرده‌اید گوشت مرغ، تن، تخم مرغ یا کالباس وجود دارد، این سالاد‌ها را باید در یخچال گذاشت و حداکثر باید طرف 3 روز مصرف کرد. البه برخی از سالاد‌ها را می‌توان تا 5 روز نیز در یخچال گذاشت و هیچکدام از انواع این سالاد‌ها را نمی‌توان در فریزر منجمد کرد.

فریزر وسیله خوبی برای ذخیره غذا بویژه در ایام قرنطینه است، اما همه مواد غذایی را هم نمی‌توان در فریزر گذاشت؛ زیرا گاه یخ‌زدگی باعث خراب شدن مواد غذایی می‌شود.

بعضی از غذا‌هایی که هرگز نباید در فریزر نگهداری شوند حتی در دوران قرنطینه‌های طولانی مدت عبارتند از:

شیر و پنیر: یخ زدگی باعث جدا شدن مواد تشکیل دهنده شیر و پنیر‌ها از یکدیگر می‌شود.
سیب زمینی: از آنجا که این ماده غذایی آب زیادی دارد، یخ زدگی باعث می‌شود که سیب زمینی بسیار شل شود.
غذا‌های سرخ شده: یخ‌زدگی باعث می‌شود که تُردی این غذا‌ها از بین برود.
سبزیجات و میوه‌های خام: هر سبزی یا میوه‌ای که آب زیادی داشته باشد مانند کرفس، خیار، هندوانه و سبز‌های سالادی در صورت منجمد شدن دوام نخواهند آورد. زیرا ملکول‌های آب درون آن‌ها به کریستال‌های یخی تبدیل می‌شود و زمانی که برای مصرف از حال انجماد خارج شوند، شما با ظرفی از غذا‌های له شده و غیرقابل مصرف روبر و خواهید شد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : گوشت قرمز ، نگهداری غذا در فریزر ، نگهداری تخم مرغ
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید