دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

ورود به حساب
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه ساندويچ مرغ پنيری

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ساندویج مرغ از غذاهای محبوب بوده که دستور پخت ساندویچ مرغ پنیری در ذیل آمده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 34411 تاریخ انتشار : 1399/01/10
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , relation , ns6200 , poormaj123 , famzed , aliseparo ,
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد؛
پیاز 1 عدد؛
قارچ 8 عدد؛
زردچوبه 1 قاشق چایخوری؛
سس خردل 1 قاشق غذاخوری؛
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری؛
پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری؛
هویج 1 عدد؛
فلفل دلمه ای نصف عدد؛
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری؛
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری؛
فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري؛
سس پوجه 1 قاشق غذاخوري؛
فلفل سیاه نصف قاشق چايخوري؛
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه؛
نان باگت 4 عدد.

طرز تهیه: اول سينه مرغ را به تكه هاي كوچك خرد كنيد. ( براي مزه داركردن مرغ ها مي توانيد از چند ساعت قبل آن ها را در پياز خردشده ، مقداري آبليمو و زعفران آبكرده و نمك و ماست بخوابانيد.) مرغ ها را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند و آب آن ها كشيده شود.حال قارچ و فلفل دلمه اي و پياز را خرد كرده و هويج را رنده كنيد. سپس آنها را به تكه هاي مرغ اضافه كنيد و با هم تفت دهيد تا نرم شوند. سپس ادويه و زردچوبه و نمك را اضافه نماييد. و كمي تفت دهيد تا بوي ادويه ها درآيد و سپس شعله را خاموش كنيد.براي تهيه سس مخصوص اين ساندويچ، 2 قاشق غذاخوري پر سس مايونز و يك قاشق غذاخوري سس خردل و سس گوجه و يك قاشق مرباخوري آبليمو، نصف قاشق چايخوري فلفل سياه، پودر پاپريكا و مقداري نمك را با هم تركيب مي كنيم و روي دو طرف نان ها رومال مي كنيم.از تركيب مرغ بين نان ها قرار مي دهيم و خيارشور مي گذاريم. و در ظرف پيركسي كنار هم مي چينيم و در آخر روي آن را با پنير پيتزا پر مي كنيم. روي ظرف را با فويل مي پوشانيم تا نان ها خشك نشوند.ظرف را به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 180 درجه قرار مي دهيم و در آخر 5 دقيقه نيز گريل را روشن مي كنيم.  

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : آموزش آشپزی ، تهیه غذا ، ساندویچ مرغ
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید