دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



توصیه وزارت بهداشت به مردم در محرم و صفر

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد تا مراقب بهداشت فردی و محیطی در عزاداری‌ها باشند و تخلفات احتمالی را به شماره تلفن 190 گزارش دهند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : behnam71 شماره پست : 34328 تاریخ انتشار : 1399/01/01
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Htm , somiya ,
1-استقرار 30 تا 35 تیم برای کنترل موکب‌ها:

وی ادامه داد: اقدامات وزارت بهداشت برای این ایّام، شامل اقدامات درون مرزی و برون مرزی است. در اقدامات برون مرزی، حدود 30 تا 35 تیم برای کنترل موکب‌ها در مسیر پیاده‌روی زائرین از مرز تا نجف و کربلا، آب، غذا و نحوه اسکان زائرین، مستقر خواهند شد. این کار برای جلوگیری از طغیان بیماری‌های ناشی از آب و غذا انجام می‌شود. بنابراین، در حال ایجاد هماهنگی با جمعیت هلال‌احمر و وزارت بهداشت کشور عراق هستیم تا تیمی مرکب از همکاران بهداشت محیط را به این مناطق اعزام کنیم. 


2-محرم وصفر:

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه به طورکلی، 2 هزار تیم بهداشت محیط در ایام محرم و صفر آماده خدمت‌رسانی هستند، افزود: حداقل 750 تیم نیز در ایّام تعطیل آماده‌باش هستند اما باید توجه کرد که مراسم عزاداری ایّام محرم و صفر، خودجوش بوده و مردم خودشان این مراسم را در مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، هیئت‌ها و منازل برپا می‌کنند.

بنابراین، نوع فعالیت ما در مراسم عزاداری محرم و صفر بیشتر جنبه آموزشی، کنترلی، نظارتی و توصیه‌ای دارد و برای این منظور، از روش‌های قهری و قضایی کمتر بهره می‌گیریم اما در مواردی مانند معدوم‌سازی مواد غذایی به ناچار با آن‌ها برخورد می‌کنیم.


3-شست شوی دست ها:

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: در گام دوم بهداشت فردی کنترل می‌شود. در این راستا، شست و شوی دست‌ها و استفاده از لباس و روپوش مناسب جهت پخت و پز ضروری است. محور سوم، به رعایت بهداشت مواد اولیه غذایی در طبخ مانند گوشت و مرغ و نمک اختصاص دارد و تمام این موارد کنترل می‌شوند. توصیه می‌شود برای تهیه و طبخ غذا، محصولات اولیه مناسب خریداری شده و خرید گوشت و مرغ نیز حتماً در چرخه دامپزشکی انجام شود.


4-لزوم نگهداری مواد غذایی در ظروف آلومینیومی:

فرهادی افزود: کنترل بعدی به بهداشت و سلامت ظروف و ابزاری مانند ظروف پخت و پز و یک‌بار مصرف مربوط است. ترجیح این است، چنانچه امکان شست و شو و گندزدایی ظروف معمولی وجود دارد، از ظروف یک‌بار مصرف به دلایل زیست‌محیطی و آلودگی‌هایی که در بهداشت محیط ایجاد می‌کنند، کمتر استفاده شود. اما چنانچه از ظروف یک‌بار مصرف استفاده می‌شود، باید به نوع ظرف و خصوصیات آن به لحاظ تحمل درجه حرارت توجه شود.


5-چاقی و نازایی از عوارض ظروف یکبار مصرف:

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد: در بسیاری از موارد، مراسم عزاداری در منازل انجام می‌شود اما در مواردی هم این امور در مساجد، تکایا و هیات ها صورت می‌گیرد. بر همین اساس نیز، همکاران ما می‌توانند این امکان را از نظر سازه، وضعیت آب و فاضلاب و دفع پسماند، ارزیابی کنند و مشاوره‌های لازم را ارائه دهند. توجه شود که ذبح دام در هیات‌ها و کوچه و خیابان انجام نشود چراکه خونابه‌های آن روان می‌شود و امکان دفع آن در سطح شهر وجود ندارد. بنابراین، خرید و ذبح دام از چرخه دامپزشکی انجام شود.


6-عاشورا و اربعین:

فرهادی با بیان اینکه تلفن 190 رسیدگی به شکایات مردمی همواره فعال است، گفت: نظارت‌های بهداشت محیط در ایام محرم و صفر تشدید خواهد شد و همکاران ما به صورت سرزده از هیئت‌ها، تکایا و مساجد بازدید خواهند کرد. این نظارت‌ها و کنترل‌ها از ابتدای محرم تا پایان صفر ادامه خواهد داشت. اوج این فعالیت‌ها نیز در ایّام قبل از تاسوعا و عاشورا و مراسم اربعین و 28 صفر خواهد بود. تیم‌های ثابت و سیار نیز با حداکثر توان در این راستا بسیج شده‌اند.


7-موکب ها و مشکلات:

وی در خصوص بیشترین تخلفات و شکایاتی که در سال‌های گذشته گزارش شد، گفت: بیشترین موارد در حوزه موکب‌ها و مشکلات بهداشتی آن بود. مواردی مانند کاربرد پتوی مشترک، شرایط نامناسب دفع پسماند و فاضلاب و توزیع غذای مانده از جمله آن است. توصیه این است که اگر غذا گرم می‌شود، تا دو ساعت مصرف شود.

اگر دمای غذا از 65 تا 75 درجه سانتی‌گراد کمتر شود، بهتر است که غذا وارد یخچال شده و بعد توزیع شود. بنابراین، ضرورت دارد که موکب‌ها زنجیره سرد و گرم را رعایت کنند و در این راستا، تجهیزات لازم را همراه ببرند تا برای زائران مسمومیت غذایی رخ ندهد. توجه شود که غذاهایی مانند گوشت مرغ سریع‌تر فاسد می‌شود و در مصرف آن باید توجه بیشتری شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : شست شوی دست ها ، نگهداری مواد غذایی ، چاقی و نازایی
 هنوز در ماه رجب هستیم ، ماه رمضان هم نیامده ، پست درباره توصبه های ماه محرم و صفر گذاشته !!! واقعا که بی ربطه
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت