دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



تاثیر مواد غذایی بر ابتلا به سکته مغزی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

یک مطالعه جدید ارتباط بین مصرف غذاهای خاص و خطر سکته مغزی هموراژیک یا ایسکمیک را بررسی کرده است. یافته های عمیق بینش های زیبایی را ارائه می دهند که در آن غذاها با ریسک پایین تر انواع مختلف سکته مغزی همراه هستند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 34165 تاریخ انتشار : 1398/12/15
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : fatemeh , ns6200 , marlboro477 , reza2233 , vashty , hoomanz , Ashkani ,
سکته مغزی یکی از دلایل عمده مرگ و میر در ایالات متحده است. براساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، بیش از 795،000 نفر در ایالات متحده هر ساله سکته مغزی را تجربه می کنند و در نتیجه 140،000 نفر می میرند. ورزش بیشتر، ترک سیگار، خوردن بیشتر میوه و سبزیجات و پرهیز از غذاهای پر کلسترول – مانند لبنبات پر چرب، همبرگر و برخی از دسرها – تنها برخی از روشهای شناخته شده برای بهبود سلامت قلب و عروق و حفظ خطر سکته مغزی است.

سکته مغزی ایسکمیک شایع ترین نوع سکته مغزی است که حدود 87٪ از کل موارد سکته مغزی را تشکیل می دهد. سکته های ایسکمیک هنگام انسداد شریان اتفاق می افتد که انتقال خون غنی از اکسیژن به مغز را به خطر می اندازد. از طرف دیگر سکته مغزی هموراژیک هنگامی اتفاق می افتد که خونریزی در مغز ایجاد می شود و خونریزی به سلولهای مغزی آسیب می رساند.

بنابراین، محققان در نظر داشتند ارتباط بین رژیم غذایی – با تمرکز بر گروههای اصلی مواد غذایی و فیبر – و سکته مغزی را، با توجه به سکته های ایسکمیک و خونریزی به طور جداگانه بررسی کنند. به عنوان بخشی از تحقیق، شرکت کنندگان به سؤالاتی در مورد رژیم غذایی، عوامل سبک زندگی، تاریخچه پزشکی و ویژگی های جامعه شناختی پاسخ دادند. محققان به طور بالینی شرکت کنندگان را به مدت متوسط ​​7/12 سال دنبال کردند.

در طی این مدت، در مجموع 4 هزار و 281 مورد حادثه سکته مغزی خفیف و شدید، 1430 مورد سکته مغزی هموراژیک و 7378 مورد سکته مغزی در کل رخ داد. به طور کلی، این تحقیق نشان داد که مصرف بیشتر میوه، سبزیجات، فیبر، شیر، پنیر یا ماست با خطر کمتری از سکته مغزی ایسکمیک اما با سکته مغزی هموراژیک همراه است.

یک تجزیه و تحلیل دقیق نشان داد که مصرف مرکبات، میوه هایی مثل سیب و گلابی، موز، سبزیجات خطر را کاهش می دهند. علاوه بر این،مصرف 200 گرم در روز شیر با کاهش 5٪ خطر نسبی سکته مغزی ایسکمیک، مصرف 100 گرم ماست در روز با کاهش خطر نسبی 9٪ و 30 گرم در روز پنیر با 12٪ خطر نسبی همراه بود.

از طرف دیگر، مصرف تخم مرغ با خطر بالاتر از سکته مغزی همراه بود. هر 20 گرم اضافی روزانه تخم مرغ با افزایش 25٪ در خطر نسبی سکته مغزی همراه است. مصرف بیشتر فیبر در رژیم غذایی و میوه و سبزیجات به شدت با خطرات پایین تر از سکته مغزی ایسکمیک همراه است. در ایالات متحده، انجمن قلب آمریکا (AHA) چهار وعده میوه و پنج وعده سبزیجات را در روز توصیه می کند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : علل سکته مغزی ، اثر ورزش بر بدن ، رابطه بیماری و مواد غذایی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت