دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه نوشیدنی لبو سرشار از آنتی اکسیدان

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

این نوشیدنی بسیار خوشمزه و سرشار از آنتی‌اکسیدان است و توصیه می کنیم این نوشیدنی را سرد میل کنید. با موادی که ذکر خواهیم کرد، می توانید یک لیوان شربت لبو درست کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 9 ) بنچاق !
نویسنده : aysar شماره پست : 34118 تاریخ انتشار : 1398/12/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , ns6200 , famzed , Nikan2020 , marlboro477 , peymanjaafarnia , yaser , hoomanz , ali222 ,
مواد لازم برای تهیه شربت لبو

2 عدد چغندر بزرگ یا 4 عدد چغندر کوچک
1/4 لیوان آب ( اختیاری )
1 برش کوچک زنجبیل ( برای طعم دهی )


طرز تهیه ی شربت لبو

ابتدا یک چاقوی تیز بردارید و سر و دم چغندرها را جدا کنید. چغندرها را با آب سرد و تمیز به خوبی بشویید تا هر گونه گل یا آهکی که ممکن است به چغندر چسبیده باشد ، از بین برود. پوست چغندر بسیار پر خاصیت است. با این وجود، اگر متوجه شدید پوست چغندر بسیار ضخیم یا گل آلود است، برای از بین بردن گل ها می توانید با یک چاقو یا پوست کن، پوست آن را بکنید. چغندرها را پس از شست و شو و خشک کردن، از وسط به 2 قسمت برش دهید و سپس با استفاده از چاقو آنها را به یک چهارم نصف کنید. نحوه ی برش زدن بسیار مهم است، زیرا چغندرهای سفت و سخت نسبتاً آبدار هستند.

دستگاه آبمیوه گیری را روشن کنید، تیکه های چغندرها را یکی پس از دیگری ،درون آن قرار داده و فشار دهید تا آب چغندر به خوبی کشیده شود. حالا نوبت آب و زنجبیل است، در این مرحله می توانید این دو مواد را در صورت تمایل به آبمیوه گیری اضافه کنید.

شربت لبو یا آب چغندر خانگی شما آماده شده و می توانید قبل از اینکه این شربت را درون یخچال بگذارید، به صورت تازه و با دمای اتاق میل کنید! اگر نوشیدنی های سرد را می پسندید، می توانید شربت را پس از خنک شدن بنوشید.


چند نکته

- اگر در منزل دستگاه آب میوه گیری ندارید، می توانید آن ها را به قطعات ریز تر خرد کنید و داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزد. و حتی می توانید با گوشت کوب برقی نیز له کنید. در صورت انجام این کار، باید پس از آماده شدن، مواد را از صافی رد کنید. ولی پیشنهاد ما به شما این است که از آبمیوه گیری استفاده کنید.
- اگر می خواهید بیشتر از دو لیوان درست کنید، باید مواد را به نسبت افزایش دهید.
- می توانید چغندرها را پخته و بعد آب آن ها را بگیرید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه شربت لبو ، نوشیدنی لبو , خواص شربت لبو
 من واقعا نمی دونستم که میشه از لبوهم شربت درست کرد، به نظرم شربت خوش طعمی باید باشه.ممنون از مطلب خوبتون.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت