دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



10 ترفند آشپزی ساده که تازه کارها نمی دانند

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

چند ترفند آشپزی ساده می تواند پخت و پز کسل کننده را لذت بخش کند و یا فرآیند پخت وپز را به طور کلی ساده کند به خصوص برای شمایی که به اصطلاح یک تازه کار هستید و نیاز به فوت و فن پایه دارد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : hasanfh شماره پست : 34013 تاریخ انتشار : 1398/12/01
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : unlimitelove , iamlove , amiraliziaee , poormaj123 ,
تابه را زیاد شلوغ نکنید

ممکن است فکر کنید برای یک تکه مرغ به اندازه کافی فضای کافی در ماهی تابه دارید، اما اگر سوال برانگیز است ، ریسک نکنید. ممکن است گرما برای بقیه غذاها در ماهی تابه بد توزیع شود، در نتیجه روی طعم و یا بدتر ایجاد خطر بهداشتی تاثیر می گذارد. به عنوان معیار پیشگیرانه، چند اینچ بین هر تکه فاصله بگذارید تا مطمئن شوید آن ها کاملا می پزد.


حفظ آب گوشت مهم است

حتی یک استیک خوب هم نباید مزه خشک داشته باشد. برای جلوگیری از دست دادن آب گوشت ، آن را به طور مستقیم پس از برداشتن از روی اجاق گاز یا توری روی فویل آلومینیومی قرار دهید. با دقت استیک را در فویل ببندید و بگذارید تقریبا 5 دقیقه بماند. این کار باعث می شود آب گوشت ، حفظ شود. گوشت وقتی در فویل قرار دارد به پخت ادامه دهید ، بنابراین اگر استیک متوسط را ترجیح می دهید، باید آن را زمانی که متوسط است بردارید.


ادویه را در محل مناسب نگه دارید

برای ماندگاری ادویه ها ، آن ها را در مکانی خنک و تاریک نگه دارید. آن ها را بالای اجاق نگه ندارید، چون گرما و رطوبت می توانند طعم آن ها را تغییر دهند.ادویه ها چاشنی اصلی و مهم غذای شما هستند باید مراقب آن ها باشید، طعم غذای شما بستگی به نوع ادویه استفاده شده و همچنین کیفیت و تازه بودن ادویه دارد
 

قبل از اینکه تخم مرغ ها بپزد، اجاق گاز را خاموش کنید

ترفند آشپزهای ماهر در طبخ تخم مرغ های بزرگ این است که آن ها را خیلی نپزید ! چه تخم مرغ ها را عسلی ، آب پز یا کامل بپزید، چند دقیقه قبل از اینکه به نظر برسد، پخته است اجاق گاز را خاموش کنید حتی اگر شل به نظر برسد بقیه گرما آن ها را به طور کامل می پزد.اجازه ندهید کاملا پخته شود بعد گاز را خاموش کنید البته اگر دوست ندارید تخم مرغ سوخته بخورید.


سبزیجات را با نمک خرد کنید

برای جلوگیری از پخش شدن سبزیجات هنگام بریدن کمی نمک روی تخته بریزید. این کار آن ها را درجای خود نگه می دارد و خورد کردن آن ها را آسان و راحت تر میکند همچنین نمک طعمی مطلوب به سبزی هایتان خواهد داد حواستان باشد زیاد نمک نریزید استفاده از نمک برای طعم دادن نیست فقط برای آسان شدن خورد کردن سبزیجات است


نمک را به آب پاستا در حال جوش اضافه کنید

زمانی که پاستا درست می کنید ، نمک به آب جوش از داخل طعم خواهد بخشید. حدود 1 تا 2 قاشق سوپ خوری داخل یک قابلمه بزرگ آب نمک بریزید ، آن را تا زمانی که حل شود ، هم بزنید وقتی جوش آمد پاستا را اضافه کنید. ساده به نظر می رسد و این طور است اما طعم غذای را بالا می برد.
 

از آب پاستا برای تهیه سس پاستا استفاده کنید

اگر فکر می کنید پاستای شما قبلا هم مزه خوبی داشت، صبر کنید تا این ترفند را امتحان کنید. قبل از ریختن آب پاستا، یک فنجان آب پاستا را به سس اضافه کنید. سپس پاستا را به صورت مستقیم داخل قابلمه اضافه کنید. آب شور ، طعم بیشتری به غذا می دهد. هم چنین آب پاستا حاوی نشاسته است که می تواند برای تنظیم سازگاری سس به کار رود.


همیشه چیزهای ضروری را داشته باشید

داخل یخچال را نگاه کنید ببینید چه چیزی کم است تا آن را تهیه کنید . خلاق باشید و مرغ ، گوشت ، همبرگر ، سبزیجات را تهیه تا مواقع لوزم مصرف کنید هب قول معروف کار امروز را به فردا نیندازید


از حوله کاغذی برای نگهداری سبزیجات استفاده کنید

هرگز احساس خوبی نیست غذاهایی که نخورده ایم را دور بریزیم به خصوص اگر خودمان درست کرده باشیم . با بسته کردن آن ها در یک حوله کاغذی خشک و قرار دادن آن ها در کیسه پلاستیکی ، زندگی سبزیجات را طولانی کنید. اکسیژن دوست سبزیجات نیست ، پس قبل از اینکه داخل یخچال بگذارید هوا را از داخل کیسه ها بیرون دهید . هم چنین از شستن پرهیز کنید تا زمانی که آماده خوردن غذا باشید. پر کردن بیش از حد یخچال می توانند باعث شوند هوای کمتری داخل یخچال عبور کند، می تواند منجر به شرایط ناهموار غذا و انقضا سریع تر شود.


ریشه پیاز را دست نخورده نگه دارید تا به خرد کردن کمک کنید

خرد کردن پیاز بدون مشکل ، سخت است پس برای اینکه آن ها را به طور مساوی خردکنید، ریشه را نبرید. در حالی که آن را دست نخورده نگه داشتید ، پیاز را در جهت افقی برش دهید. سپس به صورت عمودی ببرید تا قطعات خرد شده کاملا ریز شود به همین راحتی.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : ترفند های آشپزی ، آشپز تازه کار ، فوت و فن آشپزی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت