دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند دیگر ترشی ها در فصل پاییز یا زمستان تهیه می شود. ماده اصلی این ترشی گل کلم است ولی مواد دیگر آن در شهرهای مختلف کشور متفاوت هستند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 10 ) بنچاق !
نویسنده : aysar شماره پست : 33963 تاریخ انتشار : 1398/11/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Matinhaya , Myangel , hoomanz , mahvash , vashty , fzqueen , taha22 , akbar128 , famzed , Faren ,
ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند دیگر ترشی ها در فصل پاییز یا زمستان تهیه می شود. ماده اصلی این ترشی گل کلم است ولی مواد دیگر آن در شهرهای مختلف کشور متفاوت هستند. با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه بزرگ ترشی گل کلم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی گل کلم تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.


مواد لازم برای 1 شیشه ترشی کلم

هویج 500 گرم
فلفل سبز تند 5 عدد
سرکه به اندازه کافی
گل کلم متوسط 1 عدد
سیب ترشی 500 گرم
نمک ، گلپر و ترخون به اندازه کافی


دستور تهیه

برای تهیه ترشی گل کلم ابتدا گل کلم را می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. در مرحله بعد ترخون را پاک می کنیم و پس از شستشو آبکشی می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود. در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. سیب ترشی ها را نیز پوست می گیریم و متناسب با اندازه هویج ها به صورت یکدست خرد می کنیم و به هویج ها اضافه می کنیم. در مرحله بعد گل کلم را نیز متناسب با اندازه هویج و سیب ترشی خرد می کنیم سپس به ظرف مواد خرد شده می افزاییم.

در مرحله بعدی ترخون تازه را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد می کنیم و روی مواد ترشی می ریزیم.در صورتی که ترخون تازه در دسترس ندارید می توانید از ترخون خشک شده نیز استفاده کنید به این صورت که با دست آنها را خرد تر کنید و روی مواد ترشی بریزید. گلپر را نیز در مرحله آخر روی مواد ترشی می پاشیم و مواد ترشی را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

شیشه ای که ترشی را در آن می خواهیم بریزیم را چک می کنیم تا کاملا خشک باشد و کم کم مواد ترشی را در شیشه می ریزیم و لابه لای هر ملاقه ترشی که می ریزیم فلفل سبز تند نیز قرار می دهیم. اندازه دو بند انگشت روی شیشه را خالی می گذاریم. برای اضافه کردن سرکه ترشی، سرکه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و داخل شیشه ترشی می ریزیم به مقداری که روی مواد را سرکه بگیرد و درب شیشه را محکم می بندیم و در جای مناسب که خنک باشد حدودا 15 روز آن را نگهداری می کنیم و بعد مصرف می کنیم.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : ترشی گل کلم ، طرز تهیه ترشی ، ترشی خانگی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت