دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



خودتان نان خامه ای درست کنید

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

نان خامه ای یکی از محبوب‌ترین و دوست‌داشتنی‌‌ترین شیرینی‌های تمام ادوار است. این شیرینی در بخش‌هایی از ایران به نام نارنجک معروف است. روش تهیه آن بسیار ساده است و حتما پس از یک‌بار، مشتری دائمی آن خواهید شد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : aysar شماره پست : 33867 تاریخ انتشار : 1398/11/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : fatemeh , marlboro477 , mahvash , vashty , Ntmi123 , Bostodl ,
نان خامه ای

این شیرینی یکی از محبوب‌ترین و دوست‌داشتنی‌‌ترین شیرینی‌های تمام ادوار است. این شیرینی در بخش‌هایی از ایران به نام نارنجک معروف است. روش تهیه آن بسیار ساده است و حتما پس از یک‌بار، مشتری دائمی آن خواهید شد.


مواد لازم برای 16 نان خامه​ ای:

شیر: یک‌دوم پیمانه
کره: یک‌دوم پیمانه
شکر: 2 قاشق غذاخوری به‌اضافه یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
آرد سفید: یک پیمانه
تخم‌مرغ درشت: 6 عدد
خامه قنادی فرم گرفته: دو و یک‌دوم پیمانه


روش تهیه:

1 - شیر، کره، یک قاشق چای‌خوری شکر، نمک و یک‌دوم پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط جوش آورید. مدام آن را هم بزنید. آرد را یکجا اضافه کرده و حرارت را کم کنید. مایه خمیر را دائم هم بزنید. پس از یکی، دو دقیقه خمیر در یک سمت ظرف جمع شده و به شکل گلوله درمی‌آید. خمیر را داخل کاسه بریزید.
2 - یک تخم‌مرغ داخل خمیر بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا در خمیر حل‌شده و خمیر خشک شود. پس از حدود 2 دقیقه تخم‌مرغ بعدی را اضافه کرده و همان کار را تکرار کنید. 3تخم‌مرغ دیگر را نیز به همین روش اضافه کنید. در پایان خمیری درخشان، یکدست و غلیظ خواهید داشت.
3 - کف یک سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و با قاشق خمیر را به فاصله 5سانتی‌متری از هم روی آن بریزید. مقدار خمیر برای هر نان خامه‌ای یک قاشق غذاخوری است.
4 - فر را با دمای 210 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تخم‌مرغ باقیمانده را با 2 قاشق چای‌خوری آب بزنید و با قلم‌مو روی خمیرها بمالید. سینی فر را در طبقه وسط قرار داده و فر را خاموش کنید. پس از 10 دقیقه فر را روی دمای 180درجه سانتی‌گراد روشن کرده و خمیر را 10 دقیقه بپزید. سینی را درون فر بچرخانید تا نان‌ها جابه‌جا شوند. سپس آنها را حدود 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن طلایی مایل به قهو‌ه‌ای شود و پف کند، بپزید.
5 - خمیر را از فر خارج کنید تا سرد شود. با یک چاقوی کوچک خمیر را از وسط نصف کنید. داخل نان را با انگشت کمی فشار دهید تا خمیر پایین برود، سپس داخل آن را به وسیله قیف خامه فرم گرفته بریزید. شیرینی رایک ساعت در یخچال بگذارید، سپس سرو کنید.


نکات:

1 - در تهیه خمیر حتما از قاشق چوبی استفاده کنید.
2 - فاصله خمیرها را هنگام ریختن روی کاغذ روغنی رعایت کنید تا پس از پف کردن به هم نچسبند.
3 - چرخاندن سینی در فر باعث می‌شود نان‌ها یکنواخت بپزند.
4 - شکر باقیمانده را روی نان​ها بپاشید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : نان خامه ای ، شیرینی خامه ای ، طرز تهیه نان خامه ای
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت