دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

ورود به حساب
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه فتوش، یک سالاد بی نظیر لبنانی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

یکی از ترکیبات اعجاب‌آور آشپزی لبنانی است که همزمان ترد، نرم، ترش و آبدار است. هم به تنهایی و به عنوان سالاد و هم کنار خوراک گوشت و ماهی فوق‌العاده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : aysar شماره پست : 33850 تاریخ انتشار : 1398/11/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , ali222 , mohammadirndst , ghasem1345 ,
فتوش چگونه غذایی است؟

فتوش یکی از ترکیبات اعجاب‌آور آشپزی لبنانی است که همزمان ترد، نرم، ترش و آبدار است. هم به تنهایی و هم به عنوان سالاد و هم کنار خوراک گوشت و ماهی فوق‌العاده است. تفاوت این فتوش با نوع کلاسیک آن خیساندن سماق برای عطر بیشتر و استفاده از رب انار است که در سوریه رایج است.


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

سماق: 4 قاشق مرباخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه، رنده‌شده
نعناع خشک: یک‌دوم قاشق مرباخوری
روغن‌زیتون: یک‌چهارم پیمانه یا 60 میلی‌لیتر
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
نان پیتا: یک عدد خرد کرده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد، خرد کرده
خیار متوسط: 3 عدد، خرد کرده با پوست
پیازچه: 6 عدد، ساطوری
کاهو: 6،5 ساقه، رشته‌رشته
جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
برگ نعناع: 30 گرم


روش تهیه:

1 - سماق را 15 دقیقه در 4 قاشق غذاخوری آب‌گرم خیسانده، سپس آب آن را گرفته و با آبلیمو، رب انار،‌ سیر، نعناع خشک و روغن‌زیتون مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذارید.
2 - تکه‌های نان را با قلم و روغن‌مایع چرب کرده و در یک تابه روی شعله متوسط 5تا6 دقیقه حرارت دهید تا برشته شود.
3 - مواد باقیمانده را با هم مخلوط کنید. تکه‌های‌ نان را به آن اضافه کرده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.


نکات:

1 - برای برشته کردن نان به جای روغن مایع می‌توانید از سس تهیه شده استفاده کنید.
2 - به جای نان پیتا از نان لواش نیز می‌توانید استفاده کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : غذای لبنانی ، سالاد فتوش ، طرز تهیه فتوش
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید