دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دلچسب در مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندنش با تکه های نان است
گزارش تخلف دوست داشتم ( 10 ) بنچاق !
نویسنده : khodaismylove شماره پست : 33720 تاریخ انتشار : 1398/11/11
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : iamlove , relation , shakiba21 , Loveislife , behzaddeh , user1 , unlimitelove , lovely , aysar , famzed ,
دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران ها

مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می کنید، اکنون می توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش برای بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه می شود. بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن ها را با مهارت های آشپزی خود شگفت زده کنید !


آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه

    زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه
    زمان پخت :15 دقیقه
    کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه


مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

    1 عدد تخم مرغ
    1 / 4 قاشق چایخوری نمک
    1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
    1 فنجان آرد سوخاری
    1 / 2 قاشق چایخوری نمک
    1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
    1 قاشق چایخوری پودر سیر
    1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
    1 قاشق چایخوری پودر پیاز
    1 قاشق چایخوری پونه کوهی
    1 قاشق چایخوری ریحان
    6 عدد ران مرغ
    به مقدار لازم نان خرد شده


چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .


مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.


آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : مرغ سوخاری رستورانی ، fried chicken recipe ، رسپی مرغ سرخ شده رستورانی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت