دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه بادمجان پلو ترکیه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

بادمجان پلو یکی از غذاهای ترکی است که با برنج، بادمجان، شوید، گوشت چرخ‌کرده و یا مرغ تهیه میشود. با طرز تهیه بادمجان پلو ترکیه آشنا شوید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 10 ) بنچاق !
نویسنده : khodaismylove شماره پست : 33549 تاریخ انتشار : 1398/11/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : shakiba21 , mahvash , vashty , hoomanz , Loveislife , unlimitelove , iamlove , Myangel , Mylovelyangel , lovely ,
بادمجان پلو" یکی از غذاهای خوشمزه ترکی است که در بسیاری از شهرهای کشورمان به صورت کم و بیش مشابهی تهیه می‌شود. شما می‌توانید بادمجان پلو را همراه با مرغ و یا گوشت به صورت چرخ‌کرده و یا خورشتی تهیه کنید و یا در صورت تمایل برای بخش پروتئینی غذا از قارچ استفاده کنید. با ما با آموزش طرز تهیه بادمجان پلوی ترکی خوشمزه همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه بادمجان پلوی ترکی:

 بادمجان 2-3 عدد
پیاز  1 عدد
 گوجه فرنگی 2 عدد
برنج  2 پیمانه
شوید تازه یا خشک 1 پیمانه
 گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
 فلفل دلمه خردشده     1 ق غذاخوری
خلال بادام  ½ پیمانه
کشمش ¼ پیمانه
 نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و کاری به میزان لازم


طرز تهیه بادمجان پلو ترکی:

برای تهیه بادمجان پلو ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و نگینی درشت خرد کنید.روی بادمجان‌های خرد شده، کمی نمک بپاشید و آن‌ها را داخل سبد آبکش قرار دهید و به مدت نیم ساعت آن‌ها را کنار بگذارید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. پیاز را نگینی ریز و یا رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید. به پیازها کمی زردچوبه اضافه کنید و باهم تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود. گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.  بادمجان‌ها را آبکشی کنید و بعد به پیازهای داخل تابه اضافه کنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز ریز خرد کرده و به پیاز و بادمجان‌ها اضافه کنید.

بقیه ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. فلفل دلمه‌ای خرد‌شده را نیز اضافه کنید. کمی صبر کنید تا اب گوجه کشیده شود و بعد مابقی مواد به جز شوید را مخلوط کنید.برنج را با شوید آبکش کنید و یا برنج ابکش شده را با شوید خشک مخلوط کنید. در نهایت کف قابلمه ته‌دیگ مورد نظر را قرار داده و برنج و شوید آبکش‌شده و مواد گوشتی آماده‌شده را لایه‌لایه کف قابلمه بریزید و برنج را دم کنید.

بادمجان پلوی ترکی خوشمزه شما آماده است. شما می‌توانید این غذا را با مرغ ریش‌ریش‌شده، کوفته ریزه(گوشت قلقلی) و یا حتی سیب‌زمینی نگینی سرخ‌شده نیز تهیه کنید. همچنین می‌توانید شوید و کشمش را کلا حذف کنید.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و این غذای متفاوت و خوشمزه را به فهرست غذاهای هفتگی خود اضافه کنید.

نوش جان.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه بادمجان پلو ترکیه ، پلو بادمجان ، غذاهای ترکی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت