دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه نان خرمایی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این پست با طرز تهیه نان خرمایی آشنا خواهید شد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 32528 تاریخ انتشار : 1398/08/11
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : famzed , vashty , marlboro477 , hoomanz , Mohammadreza0723 , ns6200 , reza10311 , fzqueen ,
مواد لازم:

آرد: 800 گرم ، خرمای چرخ‌شده: 400 گرم، شیر: یک لیوان ، تخم‌مرغ: 4 عدد، دارچین: یک قاشق مربا‌خوری ، کنجد: به میزان لازم ، زرده تخم‌مرغ: یک عدد ، شکر: یک پیمانه ، روغن مایع: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذا‌خوری ، آب ولرم: یک پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا پودر خمیر مایه را با آب گرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یک‌دست شود.

مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کم‌کم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن می‌توانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.

فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر‌ها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لا‌به‌لای خمیر باشد. به‌همین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیر‌ها را به هم بچسبانید.

به صورت گیس‌بافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید‌‌ با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نان‌ها طلایی شود.‌

منبع: جام جم

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه انواع نان ، طرز تهیه نان خرمایی ، دستور تهیه دسر با خرما
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت