دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



سالادی مخصوص عاشقان سالاد ماکارونی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

اگر عاشق سالاد ماکارونی هستید، این سالاد را هم امتحان کنید. سالاد پاستا و بادام هندی با طعم اسفناج و مرغی که دارد، طعم هیجان‌انگیزی به آن می‌دهد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 32494 تاریخ انتشار : 1398/08/10
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : famzed , marlboro477 , mahvash , fzqueen , yashar22 , ns6200 , reza10311 ,
مواد لازم برای 4 نفر

    350 گرم پاستای شکل دار
    1 پیمانه سس فرانسوی
    2 /1 پیمانه سس ماست
    1 قاشق چای خوری سس خردل
    1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
    2 عدد فیله مرغ
    3 پیمانه اسفناج
    1 قاشق سوپخوری آب‌لیمو
    1.2 پیمانه بادام‌هندی خرد شده
    به میزان لازم نمک و فلفل
    به میزان لازم روغن


طرز تهیه:

1. ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را به‌صورت تکه‌های یک سانتی خرد کنید.

2. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.

3. در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آب‌لیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

4. اسفناج‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندی خرد شده، پاستا و تکه‌های مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجه‌ها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.

5. موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

منبع: (مجله آشپزی مثبت)

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : دستور تهیه سالاد ماکارونی ، روش تهیه سالاد ماکارونی با طعم اسفناج ، روش تهیه پاستا با اسفناج و مرغ
 سالاد ماکارونی بسیار خوشمزست
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت