دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه نان شکم پر

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این پست با طرز تهیه نان شکم پر آشنا می شوید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 32479 تاریخ انتشار : 1398/08/08
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : fzqueen , mahvash , ns6200 , Mohammadreza0723 , marlboro477 , Ntmi123 , yaser ,
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 150 گرم، رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌، نمک و فلفل: به میزان لازم،‌ قارچ خرد‌شده: 4 تا 5 عدد،‌ جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری،‌ پیازداغ: 2 قاشق غذا‌خوری، روغن: یک قاشق غذاخوری،‌ زرده‌تخم‌مرغ: یک عدد،‌ کره آب شده: 2 قاشق و ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

با استفاده از خمیر جادویی یک نوع نان شکم پر تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

آرد: 2 لیوان، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک‌عدد، روغن: 4 قاشق، نمک: یک چهارم قاشق چایخوری، شکر: یک قاشق مرباخوری و شیر یا آب ولرم: یک لیوان سر خالی


طرز تهیه خمیر جادویی:

پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.

سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.

آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید. به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.


طرز تهیه نان شکم پر:

پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.

از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید. فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم 180 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

منبع: جام جم

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه نان خانگی ، طرز تهیه نان شکم پر ، طرز تهیه خمیر جادویی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت