دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



پیراشکی کلم و هویج، یک پیراشکی مخصوص گیاهخواران

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

پیراشکی یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم جزو دسته گیاهخواران و علااقه مند به پیراشکی هستید نگران نباشید، در این مقاله طرز تهیه پیراشکی مخصوص گیاهخواران را آموزش داده ایم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 32389 تاریخ انتشار : 1398/08/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Faren , Mylovelyangel ,
مواد لازم برای خمیر پیراشکی

مخمر : 1 قاشق غذاخوری سر پر
آب گرم : 1 فنجان
شکر : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
روغن : 3 قاشق غذاخوری
ماست : 1 فنجان
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 4 فنجان


مواد لازم برای تهیه مایع درون پیراشکی

پیاز قرمز متوسط : 1 عدد
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
کلم سفید خرد شده : 1 فنجان
کلم قرمز خرد شده : 1 فنجان
هویج رنده شده : 1 فنجان
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون، نمک و فلفل : مقداری


طرز تهیه پیراشکی مخصوص گیاهخواران  

آب 100 درجه و شکر را خوب مخلوط کرده و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را برای 10 دقیقه کنار بگذارید. نمک، روغن، ماست و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر کاملا یک دست شود. خمیر را برای یک ساعت استراحت داده و در این فاصله مواد داخلی پیراشکی را درست کنید.

  پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید.کلم و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه و برای 10 دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از خاموش کردن شعله گاز آبلیمو را اضافه کند.خمیر را به اندازه پرتقال بردارید و کف دست تان باز کنید. از مخلوط درست کرده درون آن ریخته و خمیر را ببندید.  پیراشکی ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پیراشکی کلم و هویج ، پیراشکی مخصوص گیاهخواران ، پیراشکی رپیمی ، ÷یراشکی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت