دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کولاش؛ صبحانه‌ای برای پذیرایی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

کولاش نوعی پیراشکی است که برای صبحانه بسیار مناسب است. می توانید به راحتی این پیراشکی را درست کنید و صبحانه خوشمزه ای را تجربه کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 32339 تاریخ انتشار : 1398/08/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , ns6200 ,
کولاش نوعی پیراشکی است که خوردن آن بعنوان صبحانه لذت خاصی دارد و شما می توانید این خوراکی خوشمزه را با دستور زیر آماده کنید. کولاش نوعی پیراشکی است که برای صبحانه بسیار مناسب است. می توانید به راحتی این پیراشکی را درست کنید و صبحانه خوشمزه ای را تجربه کنید.


مواد لازم:


    شیر گرم 1 فنجان
    تخم مرغ کمی هم زده 1 عدد
    زرده تخم مرغ هم زده 1 عدد
    آرد نان 3 فنجان
    نمک 1.2 قاشق
    کره 3 قاشق
    شکر سفید 1.4 فنجان
    مخمر نان 3 قاشق چایخوری
    سوسیس از وسط نصف شده 18 عدد
    سیب زمینی بزرگ رنده شده 2 عدد
    پنیر چدار رنده شده 400 گرم


طرز تهیه:

1. شیر، تخم مرغ هم زده و زرده تخم مرغ را همراه با آرد نان، کره، نمک، شکر و مخمر نان خمیرگیر بریزید و یا با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.

2. فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و آماده قرار دهید.

3. تخته آشپزی را با آرد بپوشانید، خمیر را روی آن ورز دهید و آن را به 36 قسمت تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم، روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید تا خمیر ها بین 15 تا 20 دقیقه ور بیاید.

4. خمیر ها را کمی تخت کنید و درون آنها یک فرورفتگی ایجاد کنید. یک قطعه سوسیس و کمی سیب زمینی رنده شده و کمی پنیر داخل هر کدام قرار دهید. می توانید کولاش را هم مثل پیراشکی درست کنید و دو طرف خمیر را به هم نزدیک کنید.

5. کولاشها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.

منبع: جام جم

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه انواع پیراشکی ، طرز تهیه کولاش ، طرز تهیه انواع صبحانه خوشمزه و متنوع
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت