دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه خورشت بامیه عربی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

بهار و بامیه؛ بهترین دوست کلسترولی‌ها. موسیلاژ یک نوع فیبر موجود در بامیه است که از طریق متصل شدن با نمک‌های صفراوی و اسیدهای چرب، باعت کاهش کلسترول خون می‌شود و برای بیماران قلبی و کسانی که کلسترول بالا دارند بسیار مفید است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 32338 تاریخ انتشار : 1398/08/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , fzqueen , ns6200 ,
بهترین بامیه سال را اواخر بهار می‌توانید تهیه کنید و اگر مثل من از طعم خوش بامیه لذت می‌برید کمی هم در فریزر برای فصل سرد سال نگه دارید. خورشت لذیذ بامیه به سبک عربی طعم کمی تند و ترش تری دارد که دنیایی جدید از طعم‌ها را به ذایقه تان معرفی می‌کند.


مواد لازم:

بامیه ریز: یک و نیم کیلوگرم گوشت خورشتی: نیم کیلوگرم گوجه فرنگی: یک کیلو (یا رب گوجه فرنگی؛ 3 قاشق غذاخوری) تمبر هندی: 300 گرم (یک بسته) گشنیز: یک قاشق غذاخوری پیاز بزرگ: 2 عدد سیر: یک بوته نمک و زردچوبه: به میزان لازم ادویه جنوبی (کاری، دارچین و فلفل قرمز): یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

پیازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنید. گوشت خرد شده را هم بشویید و داخل سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در این فاصله بوته سیر را داخل کاسه‌ای حاوی آب سرد خیس کنید.

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن، پیاز را داخل روغن ریخته و اجازه دهید طلایی شود. زرد چوبه را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن، تکه‌های گوشت را بیندازید و همراه با پیاز تفت دهید.

تمبر هندی را در ظرف دیگری ریخته، روی آن آب جوشیده سرد شده بریزید و اجازه دهید تا خیس بخورد. بامیه‌ها را بشورید و برای آن که له نشود، آنها را به صورت کله قندی برش دهید. بعد از آن که گوشت پخته شد، بامیه‌ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه‌فرنگی و کمی گشنیز بپزد.

در مراحل آخر پخت، تمبر هندی را از صافی عبور دهید و شیره صاف شده را داخل خورشت بریزید و بعد از آن که خورشت جاافتاد، شعله را خاموش کنید. در ضمن از تمبر هندی‌ای استفاده کنید که رنگ آن روشن باشد در غیر این صورت رنگ خورشت تیره می‌شود. این خورشت نباید خیلی آبکی باشد؛ پس از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.

منبع: جام جم

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه انواع خورش ، دستور تهیه خورشت بامیه عربی ، طرز تهیه غذا با بامیه
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت