دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه چلو مرغ

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی ها چلو مرغ است که بسیار لذیذ و خوش طعم است اما برای درست کردن این غذای خوشمزه باید نکات بسیار ریزی را دقت کنید تا مرغ شما متفاوت ترین طعم و بهترین مزه را داشته باشد با دستور اشپزی عالی میتوانید شامی عالی درست کنید
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : ghochansamane شماره پست : 32237 تاریخ انتشار : 1398/07/29
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , vashty , famzed , hoomanz , mahvash , mehrdad121992 ,
مواد لازم برای درست کردن چلو مرغ عبارت انداز : برنج به میزان دلخواه ک بستگی به تعداد نفرات داردوگوشت مرغ که میتواند 500 گرم الی یک کیلو و یا بیشتر تهیه  کرد مقداری زعفران و دارچین و خلال پسته و روغن و همچنین رب گوجه فرنگی و سیب زمینی نیاز داریم 

ابتدا مقداری برنج را داخل ظرفی ریخته و بشویید واب روی ان ریخته بگذارید خیس بخورد بعد در طرف دیگر گوشت مرغ خود را شسته و تکه تکه کنید و یک عدد پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه با مقداری روغن باپیازها تفت بدهید و بعد یک الی سه لیوان بستگی به گوشت مرغ شما داخل قابلمه اب بریزید 

بعد از اینکه اب خورشت شما جوشید ادویه جات لازم مثل نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی زعفران و مقدار کمی هم دارچین داخل اب خورشت خود بریزید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا خوب گوشت شما بپزد بعد سراغ برنج رفته و داخل اب جوش ریخته تا برنج ها پخته و بعد دمکش کرده و بگذارید دم بکشد 

نیم ساعت قبل از حاضر شدن گوشت های مرغ تان مقدار یک الی دوقاشق رب گوجه فرنگی را داخل کمی روغن تفت بدهید و بعد ان را به گوشت مرغ تان اضافه کرده و بگذارید نیم ساعت بجوشد و بعد که اب خورشت تقریبا خشک شد چلومرغ شما حاضر است

گوشت های مرغ را داخل ظرفی بگذارید و مقدار کمی از خورشت را در کنار ان ریخته و با خلال های پسته ان را تزیین کنید و برنج را نیز داخل ظرفی ریخته با برنج های زعفرانی شده تزیین کنید حالا شام شما اماده است 

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : غذای بسیار خوشمزه ، مزه غذا ، مرغ خوش طعم
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت