دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه دلمه کلم

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این مطلب دستورالعمل تهیه دلمه کلم را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 32048 تاریخ انتشار : 1398/07/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , yaser , fzqueen ,
دلمه کلم یکی از دلمه‌های مشهور و خوشمزه است که اخیرا به شکل های مختلف و با چاشنی‌های متفاوت درست می‌شود. طبق نظرسنجی من بین دلمه‌ها، دلمه کلم از سایر آنها محبوبتر است. این دلمه هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعمی خوشمزه که همه آنها را خواهند پسندید.

یکبار یکی از دوستانم به من توصیه کرد به جای استفاده از رب گوجه از سرکه و پودر نعناع استفاده کنم باید بگویم از او تشکر کردم چون مزه دلمه کلم با این پیشنهاد واقعا عالی شد اما من امروز قصد دارم که یک دستورالعمل سنتی و قدیمی آن را به شما بگویم چون فکر می‌کنم اول باید شکل اولیه هر چیز را یاد گرفت بعد به سراغ متنوع کردن رفت. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دلمه خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.


مواد لازم:

6 پیمانه برنج سفید پخته دانه متوسط (از 2 پیمانه برنج نپخته مرغوب به دست می‌آید)

2 عدد کلم متوسط

1 کیلو گوشت بوقلمون

2 عدد تخم مرغ بزرگ

6 عدد هویج متوسط، رنده شده (4 تا برای سس همراه دلمه)

2 پیمانه سس قارچ مارینارا (شما می‌توانید از سس مارینارای آموزش داده شده استفاده کنید)

1/4 پیمانه سرکه سفید

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری خامه ترش

1 قاشق چایخوری نمک


طرز تهیه دلمه کلم:

2 پیمانه برنج را خوب بشویید و در 3 و نیم پیمانه آب به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری نمک بپزید. درب آن را بگذارید و حدود 20 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که آب جذب برنج شوید به همین ترتیب می‌توانید آن را در پلوپز بپزید. 2/3 یک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنید. آن را به جوش برسانید. 1/2 قاشق چایخوری نمک و 4 قاشق غذاخوری سرکه را به آن اضافه کنید.

دو برگ بزرگ بیرون هر دو کلم را بکنید و دور بیندازید. از یک چاقو برای بریدن قسمت هسته (قسمت سفت ته کلم) کلمها استفاده کنید (مطابق تصویر). ابتدا کلم اول را در آب بیندازید، به مدت 5 دقیقه بگذارید بماند سپس کلم را بچرخانید و 5 تا 6 دقیقه دیگر بگذارید بماند. وقتی که برگهای کلم شروع به نرم شدن کردن آنها را از هم جدا کنید.

اگر برگها را از هم جدا کنید، سریعتر می‌پزند. وقتی برگهای کلم نرم شدند آنها را بردارید و روی سینی بگذارید تا خنک شوند. شما می‌دانید که آنها وقتی نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بیایند و برگهای بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در می‌آیند. همین کار را در مورد کلم دوم انجام دهید. اگر نیاز بود آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید.


درست کردن مواد میانی

گوشت چرخ کرده و برنج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. 4 عدد هویج را رنده کنید و در 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط به زیاد تفت دهید. وقتی نرم شدند، 1 پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

مخلوط هویج را به گوشت و برنج اضافه کنید. 2 عدد تخم تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری نمک به این مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید (اگر همزن کاسه‌ای قوی دارید می‌توانید با قطعه خمیرگیر این کار را به راحتی انجام دهید).


بریدن و آماده کردن برگ های کلم

برگ های کوچک: بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنید و آنها را پهن کنید تا راحت‌تر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنید. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهید. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنید همانند یک بوریتو. به این صورت که آنها را رول کنید و کناره‌ها را به سمت داخل بدهید.

برگ های بزرگ: برگ ها را از وسط به دو نیم کنید و در همان حال بخش ساقه را کامل از وسط برگها جدا کنید، در این صورت در انتها شما دو برگ خواهید داشت. 2 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در بالای هر برگ قرار دهید (یا به مقداری که اندازه باشد – اندازه برگها متفاوت است).

برگها را به شکل یک مخروط رول کنید به این صورت که بخش ضخیم‌تر ته برگ قاعده مخروط است و قسمت نازک نوک برگ، نوک مخروط، اضافی قسمت ته را داخل مخروط فرو کنید تا کاملا بسته باشد. وقتی که کلمها را با مواد پر کردید و پیچاندید، آنها را در همان قابلمه‌ای که برای پختن برگهای کلم استفاده کردید، بچینید یا از یک قابلمه آهنی یا سرامیکی ضخیم استفاده کنید.


آماده کردن سس همراه دلمه کلم

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. 2 عدد هویج رنده شده باقیمانده را با 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط مخلوط و تفت دهید. بهم بزنید تا نرم شوند. 1 قاشق غذاخوری خامه ترش را اضافه کرده و 1 پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی گاز بردارید.

این سس آماده شده (سس پودلیوا) را روی دلمه کلم بریزید و مقدار کافی آب به آن اضافه کنید به حدی که روی دلمه‌ها را بپوشاند (حدود 2 و نیم تا 3 پیمانه).


2 روش برای پختن دلمه کلم وجود دارد

اگر از قابلمه استفاده می‌کنید آب را کمی به جوش برسانید، سپس روی آن را گذاشته و به مدت 40 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید قل بخورد.

اگر از قابلمه سرامیکی ضخمی استفاده می‌کنید، قبلا آن را در فر 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی‌گراد) با در بسته و به مدت 20 تا 25 دقیقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پایین (یک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنید.

وقتی که حباب زد، حرارت را به 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) کاهش می‌دهیم و حدود 1 ساعت می‌گذاریم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنید.

منبع: جام جم

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : روش پختن دلمه ، طرز تهیه دلمه کلم ، طرز تهیه مواد میانی دلمه کلم
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت