دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه ژله نارنگی؛ دسری معطر و خوشمزه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ژله نارنگی، دسری شیک و مجلسی بوده که با آب میوه نارنگی یا پودر ژله آن تهیه می‌شود. این دسر خوش‌عطر با مواد مختلفی در طعم‌ها و اشکال متفاتی درست می‌شود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 31926 تاریخ انتشار : 1398/07/15
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : unlimitelove , Loveislife , famzed , iamlove , lovely , Myangel , Mylovelyangel , khodaismylove ,
ژله نوعی دسر پرطرفدار است که به سادگی می‌توان آن را برای پذیرایی از مهمانان تهیه کرد. امروزه ژله‌ها در انواع مختلفی مانند ژله تزریقی، ژله خرده شیشه، ژله سه بعدی و همچنین همراه با تکه‌های میوه تهیه می‌شوند؛ در این میان ژله نارنگی یکی از ژله‌های خوش‌طعم میوه‌ای است که مانند ژله آلوئه‌ورا طرز تهیه بسیار راحتی دارد. از این‌رو در این مطلب طرز تهیه دو نوع ژله خوشمزه نارنگی را با هم مرور خواهیم کرد.


ژله نارنگی ساده

مواد لازم

پودر ژله با طعم نارنگی یا پرتقال    1 بسته
آب جوش    2 لیوان
نارنگی    4 عدد
 

دستور تهیه

نارنگی‌ها را پوست گرفته و گوشت آن را از پوست جدا کنید.حبه‌های نارنگی را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا آب اضافه آن‌ها گرفته شود.پودر ژله را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و به روش بن ماری کاملا آن را در آب حل کنید.کف قالب مورد نظر برای تهیه ژله را کمی چرب کنید، سپس حلقه‌های نارنگی را در آن بچینید.

مقداری کمی از محلول ژله که آماده کردید روی نارنگی‌های چیده شده در کف قالب بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مابقی محلول ژله را روی آن بریزید و اجازه دهید کاملا ببندد.پس از بسته شدن ژله، آن را طبق راهنمای درآوردن ژله از قالب، در ظرف سرو برگردانید.ژله خوشمزه نارنگی را با برش‌های نارنگی یا هر ماده دلخواهی، بسته به سلیقه خود تزیین کنید.

نکته: ریختن مایع ژله در دو مرحله در قالب، برای جلوگیری از تکان خوردن برش‌های نارنگی از کف قالب است.
 

ژله نارنگی با آب نارنگی

مواد لازم

پودر ژلاتین    3 قاشق غذاخوری
آب نارنگی    2 لیوان
آب    1/2 لیوان
فیله نارنگی    2 عدد
شکر    1 لیوان
رنده پوست نارنگی    1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته برای تزیین    به میزان لازم
 

دستور تهیه

نارنگی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را فیله کنید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری در آب حل کنید.
پوست نارنگی رنده شده و شکر را به آب نارنگی اضافه کرده و هم بزنید تا دانه‌های شکر کاملا در آب نارنگی حل شوند (برای تسریع در حل شدن شکر می‌توانید مخلوط را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید).
ژلاتین حل شده در آب را به مخلوط آب نارنگی و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
فیله نارنگی را به مخلوط فوق اضافه کنید.
ژله را در ظروف سرو بریزید وحداقل 5-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
سپس آن را با خامه فرم گرفته و فیله نارنگی تزیین کنید.
نوش جان ...


نکات مهم

1. مقدار شکر مورد استفاده در تهیه ژله را می‌توانید بسته به ترش یا شیرین بودن میوه تغییر دهید.

2. برای اینکه ژله سفت‌تری داشته باشید، مقدار پودر ژلاتین را می‌توانید تا 4 قاشق غذاخوری افزایش دهید و یا از میزان آب و آبمیوه کم کنید.

3. از نارنگی‌های ترش استفاده نکنید؛ اسید موجود در نارنگی ترش‌مزه باعث نبستن ژله خواهد شد!
 

سخن آخر

در این مقاله طرز تهیه دو نوع دسر ژله‌ای با طعم نارنگی ارائه شد؛ امیدواریم این ژله‌های خوش‌طعم نارنگی را به عنوان یک دسر مجلسی شیک درست کرده و از خوردن آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه ژله نارنگی ، دسری شیک و مجلسی ، ژله نارنگی با آب نارنگی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت