دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه خاگینه تبریز

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این مطلب دستورالعمل تهیه «قیقاناق» یا خاگینه تبریز را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 31839 تاریخ انتشار : 1398/07/05
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , atieh , mahvash , mz71 , famzed , yaser , shanderman , ns6200 ,
نقاط مختلف ایران پر از خوردنی‌هایی است که وعده اصلی غذایی محسوب نمی‌شوند، اما جایشان بر سر سفره ایرانیان محفوظ است. یکی از این خوردنی‌ها، شیرینی‌هایی هستند که پس از ناهار یا شام صرف می‌شوند و فرنگی‌ها به آن دسر می‌گویند.

بعضی از دسر‌های خوشمزه، با تغییر روش زندگی و ورود انواع خارجی آن، کم کم به فراموشی سپرده شده‌اند اما حفظ آن‌ها اهمیت بسیاری دارد، خوراکی‌هایی که هم مواد تهیه آن‌ها بومی و در دسترس است و هم با ذائقه غذایی ما که طی قرن‌ها شکل گرفته، سازگارتر هستند.

شمال غربی ایران پر است از این دسر‌های خوش عطر و طعم که تمام آن‌ها را در دکان‌های شهر نمی‌توان سراغ گرفت و بیشتر در خانه‌ها تهیه می‌شوند.

یکی از معروفترین این خوراکی‌ها «قیقاناق» است که هنوز هم در صبح‌های سرد زمستان در خانه آذری‌هایی که سال‌ها است در مناطق غیرآذری نشین ساکن‌اند، همچنان پخته می‌شود. زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظارآن حدود 10دقیقه است.


مواد لازم برای قیقاناق، خاگینه آذربایجانی:

آرد سفید – 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ - 5 عدد
روغن - 100 گرم
ماست -5 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده - به مقدارلازم
بیکینگ پودر - نصف قاشق چای خوری


مواد لازم برای شیره :

شکر- یک پیمانه
آب – یک ونیم پیمانه
زعفران - به مقدارلازم


طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را بعد از شکستن خوب هم بزنید سپس آرد، بیکینگ پودر، ماست و زعفران را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس مخلوط مواد را درون تابه بریزید ودرآن را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تاهردو طرف مواد خوب پخته شود. بعداز پخت خاگینه، شیره را روی مواد بریزید و یک ربع روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خورد مواد برود. زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظارآن حدود 10دقیقه است. قیقاناق را می‌توان درماه رمضان یا به عنوان میان وعده استفاده کرد.


روش تهیه شیره:

شکر و آب رامخلوط کنید. از لحظه جوش4 دقیقه زمان لازم است تا زعفران و هل را اضافه کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه غذاهای آذری ، طرز تهیه قیقاناق ، طرز تهیه خاگینه آذربایجانی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت