دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کیک چای سبز

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 11 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 31692 تاریخ انتشار : 1398/06/30
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : mz71 , iran22 , famzed , ns6200 , maryam37 , vashty , mahvash , Gharibnava , kamranz0ne , naseri , Sokoot ,
مواد لازم برای کیک چای سبز:

آرد سفید: 2 و 3/4 پیانه
کره نرم شده:  1 پیمانه
شکر دانه ریز : 2 پیمانه سرخالی
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
پودر چای سبز : 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
شیر: 1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 و 1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک چای سبز

1 - کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2 - آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در 3 مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.

3 - مخلوط آماده شده را در قالب 20 سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود. می توانید داخل کیک از کشمش یا مغزهای وراکی هم استفاده کنید.


نکته :

این کیکهای خوشرنگ با پودر چای سبز که به Matcha معروف است تهیه شده اند. چون این نوع چای به روش مخصوص آماده می شود. برای همین هم هست که خوشرنگ است.


بکینگ پودر چیست؟

بکینگ پودر (Baking Powder) یک عامل ورآورنده شیمیایی رایج است که برای پف کردن، سبک شدن و کرکی شدن بافت، در بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده است که بکینگ پودر از چه ساخته شده است.

بکینگ پودر شامل یک پودر قلیایی، یک نمک اسیدی و یک نوع نشاسته خنثی است. اجزاء اسیدی و قلیایی ترکیب می‌شوند تا به بکینگ پودر، خاصیت ور آوردن خمیر بدهند. در حالی که نشاسته (معمولا نشاسته ذرت یا سیب‌زمینی) به جذب رطوبت و افزایش توان پودر در طول مدت زمانی که ذخیره شده است، کمک می‌کند.

در اغلب موارد این پودر برای پف کردن کلوچه، پن‌کیک، نان و یا دیگر محصولاتی که از خمیرهای شل ساخته می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. خمیرها به اندازه کافی برای نگه داشتن گاز در خودشان برای مدت طولانی قوی نیستند. بنابراین باید به سرعت با عوامل تخمیر کننده مانند جوش شیرین یا بکینگ پودر واکنش دهند.

به همین دلیل است که در هنگام آماده سازی خمیر کیک، ترکیب مواد خشک شامل بیکینگ پودر یا جوش شیرین در آخرین مرحله اضافه می‌شوند تا بلافاصله بعد از آن خمیر در فر قرار گیرد و فرآیند پخت انجام گیرد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کیک چای سبز ، طرز تهیه کیک ، کیک چای سبز ، کیک ، بکینگ پودر چیست
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت