دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



کلوچه شکلاتی رژیمی درست کنید

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 9 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 31691 تاریخ انتشار : 1398/06/30
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : mz71 , famzed , marlboro477 , ns6200 , yaser , maryam37 , mahvash , Gharibnava , Sokoot ,
مواد لازم برای تهیه کلوچه شکلاتی  رژیمی:

پودر کاکائو : نصف پیمانه
نمک : به اندازه نوک قاشق مرباخوری
شکر : نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ : 3عدد درشت
کرم تاتار : یک هشتم قاشق مرباخوری
وانیل : کمی
پودر قند : یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه کلوچه  شکلاتی  رژیمی:

فر را روی 150درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی را با کاغذ فویل بپوشانید. حالا نوبت الک کردن موادتان هست که برای این‌کار ابتدا در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید. در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد. سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود.

پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید. اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت  25 دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. روی کلوچه های خنک شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید.


کاربرد کرم تارتار در شیرینی‌پزی

مهمترین استفاده‌ی کرم تارتار در شیرینی‌پزی کمک به پایدار کردن سفیده‌ی تخم‌مرغ می‌باشد. در دستورهایی همانند مرنگ و کیک‌های اسفنجی که ساختار اصلی شیرینی، از سفیده‌ی زده شده به وجود می‌آید، این پودر برای اطمینان از نخوابیدن پف سفیده‌ی تخم مرغ در حین زدن به آن اضافه می‌شود.

نقش دیگر کرم تارتار، مقاوم کردن سفیده تخم‌مرغ در مقابل حرارت است. برای کیک‌ها و دسرهایی که رویه‌ی مرنگ دارند، با اضافه کردن کرم تارتار به سفیده‌ی تخم مرغ، مقاومت مرنگ در برابر حرارت بالا میرود و باعث می‌شود داخل فر، بدون آب شدن سفیده مرنگ شروع به قهوه‌ای شدن کند. همچنین یکی دیگر از استفاده‌های کرم تارتار کمک به بهتر پف کردن شیرینی هاست.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کلوچه شکلاتی رژیمی: ، کلوچه شکلات رژیمی ، طرز تهیه کلوچه شکلاتی ، طرز تهیه کلوچه
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت