دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه مارمالاد ازگیل به روشی فوق‌العاده

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

مارمالاد ازگیل جزء فرآورده‌های میوه‌ای خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توانید آن را با میوه ازگیل، کمی شکر و ... در منزل درست کنید و از عطر و طعم دل‌پذیر آن لذت ببرید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 11 ) بنچاق !
نویسنده : Myangel شماره پست : 31647 تاریخ انتشار : 1398/07/09
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : hoomanz , lovely , vashty , mz71 , Mylovelyangel , yaser , unlimitelove , marlboro477 , khodaismylove , Loveislife , shakiba21 ,
مارمالاد از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که معمولا همراه با نان تست، کره یا خامه سر میز صبحانه یا عصرانه قرار می‌گیرد و در شیرینی‌پزی نیز کاربرد دارد. این فرآورده از پختن میوه با شکر درست می‌شود و معمولا برای ژله‌ای شدن، پودر ژلاتین و یا پودر آگار به آن می‌افزایند. میوه ازگیل سرشار از پکتین (پلیمر قندی-اسیدی در ساختارهای ژلاتینی میوه‌جات و سبزیجات) بوده و به همین جهت برای تهیه فرآورده‌هایی مانند ژله و مارمالاد مناسب است. در این مطلب با طرز تهیه مارمالاد ازگیل با ما همراه باشید.


مواد لازم

میوه ازگیل    2 کیلوگرم
شکر    1 کیلوگرم
پودر ژلاتین (یا پودر آگار)    10 گرم


دستور تهیه

ابتدا ازگیل‌ها را تمیز بشویید، سپس پوست آن‌ها را بگیرید و هسته آن‌ها را خارج کنید. ازگیل بدون پوست و هسته را در قابلمه‌ای که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و 2 الی 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا ازگیل‌ها سیاه نشوند. شکر را به ازگیل اضافه کرده، درب قابلمه را ببندید و به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرات متوسط قرار دهید تا به جوش آید. پس از 45 دقیقه که مواد جوشید و آب میوه کشیده شد، پودر ژلاتین رابه روش بن ماری در کمی آب حل کرده و به مارمالاد اضافه کنید. مواد را هم بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید مارمالاد کاملا خنک شود، سپس آن را در شیشه‌های تمیز و استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.


نکات مهم

1. ازگیل مورد استفاده برای تهیه مارمالاد باید کاملا رسیده و نرم باشد.

2. آگار، عصاره خشک نوعی جلبک قرمز است که به شکل قطعات شفاف یا پودر سفید مایل به خاکستری در بازار موجود است و کاملا بی‌مزه و بی‌بو است. در صورت استفاده از این ماده، باید آن را در آب جوش حل کنید.

3. در صورت تمایل می‌توانید در مرحله پایانی پخت مارمالاد ازگیل، کمی دارچین یا وانیل به آن اضافه کنید.


سخن آخر

میوه ازگیل تقریبا به اندازه یک گردو بوده و بسیار لذیذ و مقوی و دارای طبیعتی سرد و خشک است. هر 100 گرم میوه ازگیل، 43 کالری انرژی دارد و حاوی املاح و ویتامین‌های ضروری برای بدن است. مارمالاد ازگیل یکی از فرآورده‌های تهیه شده با این میوه پرخاصیت است، که هر چند حرارت باعث از بین رفتن مقداری از خواص آن می‌شود، ولی تهیه و مصرف آن خالی از لطف نیست. بنابراین امیدواریم این مارمالاد خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : مارمالاد ازگیل ، فرآورده‌های میوه‌ای خوشمزه‌ ، میوه ازگیل
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت