دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه سالاد سزار (با نان تست)

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : Sepehr141 شماره پست : 31614 تاریخ انتشار : 1398/06/28
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : mahvash , alifigo , mz71 , yaser , ns6200 , marlboro477 , hoomanz , famzed ,
مرحله ی اول تهیه ی سالاد سزار:

برای درست کردن این سالاد به پنج عدد نان تست نیاز داریم بعد از اینکه گوشه های نان را با چاقوی تیز  بریدید آن را به تکه های سه سانتی برش دهید (بهتر است فر را قبل از آشپزی ده دقیقه گرم کنید). سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و یک کاغذ روغنی در آن بگذارید. حالا تکه های نان تست را روی سینی بگذارید و با یک قلمو پشت و روی نان تست را چرب کنید و بعد سینی را در فر بگذارید. به مدت ده دقیقه در فر باشد. هر سه دقیقه سینی را در بیاورید و نان بر عکس کنید تا هر دو طرفش سرخ شود.


مرحله ی دوم تهیه ی سالاد سزار:

یک عدد سینه ی مرغ بزرگ را در وسط نایلون فریزر بگذارید و با وردنه یا گوشکوب آنقدر بکوبید تا صاف شود بعد آن را به مکعب های دو سانتی برش بزنید. برای خوشمزه شدن مکعب مرغ، یک سس مرغ با ترکیب دو قاشق پنیر پارمیزان، پودر سیر و نمک و فلفل و مقداری آب لیمو و یک قاشق چایخوری سس خردل، ( اگر دوست دارید از برگ سیر خرد شده هم در سس استفاده کنید) درست کنید و با قلمو به هر دو طرف مرغ بزنید. بعد مکعب های مرغ را در روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید و با دمای دویست درجه پانزده دقیقه، خوب بپزد بعد از 15دقیقه یکی را امتحان کنید و اگر مغز پخت نشد بیشتر در فر بمانند.

 
مرحله ی سوم تهیه ی سالاد سزار:

یک کاهو را خوب بشویید و آن را خرد کنید. بعد در کاسه ای برگهای خرد شده ی کاهو و تکه های مرغ پنیری را با نان تست برشته شده با هم مخلوط می کنیم و به آن سس مایونز و سرکه بالزامیک و کمی سس خردل می زنیم.

سالاد سزار آماده است نوش جان.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : درست کردن سلاد سزار ، مواد لازم سالاد ، سالاد با نان تست
 برای بار اوله که میشنوم
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت