دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کوفته تبریزی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته های معروف و پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق به شهره تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است و تقریبا در تمام شهرهای ایران طبخ می شود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 10 ) بنچاق !
نویسنده : Sepehr141 شماره پست : 31612 تاریخ انتشار : 1398/06/28
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : alifigo , mz71 , yaser , ns6200 , Bostodl , marlboro477 , hoomanz , Amirreza60 , famzed , ramezan ,
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 8 نفر کوفته تبریزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوفته تبریزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.


مواد لازم کوفته تبریزی برای 8 نفر

پیاز 1 عدد
لپه 1 لیوان
برنج 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
تره و مرزه به اندازه کافی
زعفران 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
آلو ، زرشک و گردو به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز به تعداد کوفته ها
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه کوفته تبریزی

ابتدا اشاره به این موضوع مهم است که سبزی های کوفته تبریزی جعفری، مرزه، ترخون، نعناع و گشنیز هستند، که نعناع را از همه کم تر استفاده می کنیم تا تلخ نشود.که از قبل آن ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم.و سپس بسته بندی می کنیم تا هر زمان تمایل به درست کردن این غذا لذیذ داشتیم نگران نداشتن سبزی آن نباشیم. لپه را از شب قبل در کاسه ای پر از آب می ریزیم و 2 الی 3 بار آن آن را بیرون می ریزیم و مجددا پر می کنیم تا خیس بخورد و نفخ آن از بین برود.

سپس لپه را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی آن آب می گیریم و حرارت را ملایم می کنیم تا نیم پز شود و آن وقت با آب سرد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب زود به جوش بیاید و آنگاه برنج را می شوییم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از اینکه کمی دندان گیر بود آبکش می کنیم و لپه و برنج نیم پز را با گوشت کوب می زنیم تا نیم کوب شوند نه کاملا له شوند.اگر تمایل دارید داخل کوفته ها تخم مرغ نیز بگذارید باید آن ها را آبپز کنید.

در قابلمه ای آب می ریزیم و تخم مرغ ها را در پلاستیک فریزر می گذارید و گره می زنید و داخل آب قرار می دهیم تا کاملا پخته و آبپز شوند.و پوست آن ها را می گیریم. در یک قابلمه یا تابه بزرگ 4 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم. و پیاز داغ ،رب گوجه فرنگی ،مرزه ،تره ،دارچین،نمک و فلفل را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید،سپس حرارت را کم می کنیم تا سس به آرامی آماده استفاده شود. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.

و آب آن را کاملا می گیریم و با گوشت مخلوط می کنیم و فلفل سیاه،نمک،آرد نخودچی و زردچوبه را روی آن می ریزیم و 3 دقیقه خوب ورز می دهیم و لپه و برنج نیم کوب شده را اضافه می کنیم و مجددا 5 دقیقه ورز می دهیم. نکته حائز اهمیت در آماده کردن کوفته ورز دادن است تا مواد کاملا به خورد هم برود و طعم آن بهتر می شود.سبزی کوفته را که از قبل آماده کرده ایم را اضافه می کنیم و ورز می دهیم و در آخر تخم مرغ ها را در پیاله ای می شکنیم و اضافه می کنیم.

و مجددا ورز می دهیم تا به راحتی بتوانیم ی گلوله گرد با آن درست کنیم. به اندازه یک لیمو بزرگ از مایه کوفته بر می داریم و یک دایره با کف دو دست درست می کنیم و وسط آن را گود می کنیم و 1 عدد تخم مرغ کامل و آلو و گردو و زرشک را داخل آن قرار می دهیم. و به صورت یک دایره گرد می کنیم. (هر کدام از مواد را تمایل نداشتید می توانید از داخل کوفته حذف کنید) تمامی کوفته ها را به این صورت آماده می کنیم و در قابلمه ای که سس در حال آماده شدن است می چینیم و حرارت باید کم یا ملایم باشد.

چون اگر زمانی که سس در حال قل زدن باشد کوفته ها را در آن بگذاریم ممکن است کوفته ها از هم باز شوند. توجه داشته باشدی که در  5 الی 10 دقیقه اول که کوفته ها را می چینیم اصلا درب قابلمه را نمی گذاریم و تا 15 دقیقه اصلا به آن ها دست نمی زنیم چون ممکن است ترک بخورند و 30 دقیقه از زمانی که کوفته ها را در سس چیدیم گذشت آن ها را آرام جابه جا می کنیم و بر می گردانیم باز تذکر می دهم این کار را آرام انجام می دهیم. و از ابتدا تا انتهای پخت کوفته ها درب قابلمه را نصفه می گذاریم تا حدودا 1 ساعت بعد که کوفته ها آماده می شوند. کوفته های اماده شده را در ظرف می کشیم و با زرشک گردو تزئین می کنیم و با نان سرو می کنیم.

نوش جان

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کوفته ، نحوه پخت کوفته تبریزی ، دستور پخت میتبال
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت