دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه حلوا آناناس

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

حلوای آناناس یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار خوشرنگ ایرانی است که به خاطر استفاده از آناناس طعم بسیار خوبی دارد. این حلوای مجلسی و خوشرنگ را می توانید در مراسم ها و مجالس خود جایگزین حلوای آرد گندم کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : Sepehr141 شماره پست : 31598 تاریخ انتشار : 1398/06/25
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , vashty , mahvash , mz71 , fozieh5436 ,
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 6 نفر حلوا آناناس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری حلوا آناناس تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.


مواد لازم برای حلوا آناناس

شیر 1 پیمانه
شکر به اندازه کافی
پوره آناناس نصف پیمانه
آرد سمولینا نصف پیمانه
روغن مایع به اندازه کافی
آناناس خرد شده نصف پیمانه
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری


دستور پخت

ابتدا در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن کمی داغ شود و بعد آرد سمولینا را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد کاملا تغییر کند و طلایی شود.سپس تکه های آناناس را به آن اضافه می کنیم

و با آرد آناناس ها را تفت می دهیم و بعد از گذشت 1 دقیقه شیر را به مواد می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم و بعد پوره آناناس را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و در آخر زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم.

و مواد را مخلوط می کنیم تا شیر کمی تبخیر شود و مواد غلیظ شوند.سپس شکر را می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا شکر در مواد حل شود.دقت کنید آناناس طعمش شیرین است پس از ریختن زیاد شکر خودداری کنید.

بعد کمی از حلوا را تست می کنید اگر طعمش خوب بود و شیرینی آن اندازه بود دیگر شکر اضافه نمی کنیم. کمی که حلوا سفت شد و به غلظت مطلوب رسید زیر شعله را خاموش می کنیم و مجددا حلوا را هم می زنیم تا مواد ته نشین نشود و بسوزد.

توجه کنید که حلوا کمی که خنک شود سفت تر نیز می شود پس نمی گذاریم خیلی غلیظ و سفت شود. سپس حلوا را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با انواع مغزی جات مانند مغز گردو یا بادام تزئین می کنیم.

نوش جان!

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پخت حلوا ، حلوای آناناس ، حلوا بدون آرد گندم
 بد نبود خوردم خوشمزه بود
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت