دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آشنایی با روش تهیه‌ی پای ماهی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه تان قرار بگیرد. این بار می توانید با ماهی یک پیش غذا جدید و با کلاس برای میهمانان تان درست کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : Sepehr141 شماره پست : 31584 تاریخ انتشار : 1398/06/23
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , vashty , mahvash , mz71 , 20qivit , ns6200 , yaser , reza2233 ,
اگر عاشق ماهی هستید و همیشه به دنبال دستور غذاهای جدید و متنوع با ماهی هستید، پای ماهی را امتحان كنید. این پای، هم یك شام سبك است هم یك  پیش غذای كلاس بالا و مناسب برای مهمانی های شیك و مجلسی.


مواد لازم:

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیب زمینی 1 کیلوگرم
هویج 1 عدد
ساقه کرفس 2 عدد
پنیر چدار 150 گرم
لیمو 1 عدد
فلفل قرمز نصف یک عدد
جعفری 4 ساقه    
فیله ماهی بدون پوست و استخوان 600 گرم
میگو 125 گرم 
روغن زیتون به مقدار لازم
اسفناج خرد شده دو و نیم قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رسیده 2 عدد چهار تکه شده


روش تهیه:

* دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* داخل یک قابلمه تا نیمه آب و مقداری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

* پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی با ابعاد 2 سانتیمتر خرد کنید.

* آب و نمک شروع به جوشیدن کرد، سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید. حدود 12 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی‌ها کاملاً پخته و نرم شوند.

* در طول این مدت، پوست هویج را بکنید و آن را همراه با ساقه کرفس و پنیر چدار، با رنده درشت، رنده کنید.

* بدون این که لیمو را پوست بکنید، پوست آن را با رنده ریز، رنده نمایید.

* فلفل قرمز را رنده و یا خیلی ریز خرد کنید.

* جعفری‌ها را خرد نمایید.

* همه سبزیجات و پنیر را با هم مخلوط کنید.

* ماهی‌ها را به تکه های کوچک خرد کنید و همراه با میگو به سایر مواد اضافه نمایید.

* آب لیمویی را که پوست آن را رنده کردید، به مواد بیفزایید. لطفاً دقت کنید پالپ لیمو روی مواد نریزد.

* گوجه فرنگی را به چهار قسمت برش بزنید و همراه اسفناج، به سایر مواد اضافه فرمایید.

* روی آن‌ها کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

* در این زمان سیب زمینی‌ها هم باید پخته شده باشند. آن‌ها را آبکش نمایید و دوباره داخل قابلمه برگردانید.

* روی سیب زمینی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید.

* آن‌ها را بکوبید تا پوره یکدستی مهیا شود.

* پوره سیب زمینی را روی مخلوط ماهی بریزید طوری که سطح آن‌ها را کاملاً بپوشاند.

* ظرف را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی که محتویات زیرین پخته شدند و سطح سیب زمینی‌ها ترد شد، ظرف را از فر خارج نمایید.  

* این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.

نوش جان!

منبع: jamieoliver

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پای ماهی ، دستور پخت ماهی ، پای همراه با میگو
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت