دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه پنکیک وگان با شیر بادام

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این پست قصد دارم طرز تهیه پنکیک وگان یا رژیمی با شیر بادام که اخیرا خیلی محبوب شده را در اختیار شما بگذارم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : Sepehr141 شماره پست : 31480 تاریخ انتشار : 1398/06/16
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : famzed , ns6200 , vashty , hoomanz , yaser , Bostodl , mz71 , saeed98 ,
مواد لازم

1. آرد سفید گندم کامل 1٫5 فنجان
2. بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
3. نمک یک چهارم قاشق چایخوری
4. شیر بادام 1٫5 فنجان
5. سس سیب یک‌ چهارم فنجان
6. روغن نارگیل2 قاشق غذاخوری
7. شکر 1 قاشق غذاخوری
8. عصاره‌ وانیل 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه

آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه‌ بزرگ با هم مخلوط کنید.

شیر، سس سیب، روغن، شکر و وانیل را در یک کاسه‌ی متوسط بهم بزنید.

یک چاله در وسط مواد خشک ایجاد کنید، مواد تر را درون آن بریزید و بهم بزنید تا خوب مخلوط شود.

از هم زدن بیش‌ از حد خودداری کنید، چون این کار باعث سفت شدن پنکیک خواهد شد.

اجازه دهید خمیر بدون هم زدن 10 تا 15 دقیقه بماند.

هنگامی که خمیر استراحت می‌کند، بیکینگ پودر، حباب‌هایی ایجاد می‌کند که باعث نرم شدن پینکیک‌ها خواهد شد.

یک تابه‌ی نچسب بزرگ را با کمی روغن یا اسپری روغن چرب کنید و روی شعله‌ متوسط گرم نمایید.

بدون هم زدن خمیر، هربار یک‌چهارم فنجان از آن را بردارید و در تابه یا گریدل بریزید.

حدود 2 تا 4 دقیقه، تا زمانی که لبه‌های آن خشک شوند و روی سطح پنکیک حباب بزند، آن را بپزید.

آن را پشت‌ و‌ رو کنید و 2 تا 4 دقیقه‌ی دیگر، تا زمانی که طرف دیگرش قهوه‌ای طلایی شود، بپزید.

بقیه خمیر را هم به همین صورت بپزید. در صورت لزوم تابه را مجددا با اسپری روغن چرب کنید و شعله را پایین بیاورید.

پنکیک را گرم سرو کنید. پنکیک وگان همراه با شیره افرا، مربا، انواع میوه های تازه و کره بادام زمینی عالیه.

اگر گیاهخوار نیستید اما به تخم مرغ حساسیت دارید می توانید از شیر معمولی هم استفاده کنید. 

شیره ای که از درخت افرا بدست می آید. طعم خاصی دارد و از برخی سوپرمارکتها می توانید تهیه کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پنکیک با شیر بادام ، پنکیک وگان ، طرز تهیه پنکیک
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت