دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه رب گوجه فرنگی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

امروزه با توجه به گران شدن رب های گوجه فرنگی کارخانه ای بهتر است خانم ها در منزل به درست کردن رب با گوجه های تازه بپردازند تا هم هزینه های خانه کمتر شود و هم تغذیه انها سالم تر باشد رب گوجه های خانگی هم خوش طعم و هم خوشمزه تر از رب های کارخانه است
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : ghochansamane شماره پست : 31396 تاریخ انتشار : 1398/06/16
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : alifigo ,
برای درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی بهتر است در منزل با چند نفر مشورت کنید تا ببینید چه میزان گوجه برای رب خود نیاز دارید اگر میخواهید رب شما 12 الی 20 کیلوگرم جواب بدهد باید میزان 120 کیلوگرم گوجه را خریداری کنید و توجه داشته باشید گوجه مناسب برای رب باید گوشتی و نسبتا ابدار باشد 

گوجه فرنگی هارا از داخل جعبه به درون تشتی ریخته و سپس به خوبی انهارا بشویید و بعد از شستن گوجه ها باید انهارا با چاقو نصف کرده ودرون قابلمه بزرگی ریخته   و سپس اجاق گاز را در حیاط روشن کرده و قابلمه خود را بر روی ان گذاشته تا گوجه ها بجوشند 

بعد از اینکه گوجه فرنگی ها به اندازه کافی جوشیدند و نرم شدند زیر اجاق گاز را خاموش کنید و حدود دو الی سه ساعت صبر کنید تا گوجه های جوشیده سرد شوندو بعد انهارا درون قابلمه ای که بر روی ان صافی گذاشته اید ریخته و گوجه هارا با دقت صاف کنید 

گوجه فرنگی های صاف شده که هم اکنون دانه وپوست انها جدا شده را درون همان قابلمه بزرگ ریخته و روی اجاق گاز بگذارید تا کاملا بجوشند و هر ده دقیقه ان را هم بزنید تا رب شما ته نگیرد و رب طعم سوخته به خود نگیرد 

بعد از سفت شدن و اماده شدن رب گوجه فرنگی برای ماندگاری رب مقدار موردنیاز نمک تهیه کنید و روی رب خود بپاشید و ان را به خوبی هم بزنید و بعدرب خود را داخل سطل های کوچک درب دار ریخته و درون یخچال نگه داری کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : رب خوشمزه ، رب خوش طعم ، رب قرمز
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت