دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



7 خاصیت کیوی

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

کیوی یکی از میوه‌های سرشار از خاصیت در فصل زمستان است. مقادیر بالای ویتامین‌ها از جمله ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها از ویژگی‌های این میوه پُر فایده است. در ادامه به معرفی 7 خاصیت و موارد منع مصرف کیوی می‌پردازیم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : behnam71 شماره پست : 31262 تاریخ انتشار : 1398/06/10
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : saleh ,
1-مؤثر در درمان آسم:

تصور می‌شود میزان بالای ویتامین C و آنتی‌اکسیدان موجود در کیوی قطعاً می‌تواند در درمان افراد مبتلا به آسم مؤثر باشد. طبق یک بررسی در سال 2000 میلادی آثار مثبتی در عملکرد ریه‌های افرادی که به‌طور منظم از میوه‌های تازه شامل کیوی استفاده می‌کردند، مشاهده شده است. مصرف میوه‌های تازه مثل کیوی می‌تواند به کاهش خس‌خس هنگام تنفس در کودکان مشکوک به ابتلا به آسم کمک کند.


2-کمک به گوارش:

کیوی دارای مقادیر زیادی فیبر بوده که برای گوارش و هاضمه بسیار مفید است. همچنین این میوه زمستانی حاوی یک آنزیم پروتئولیک به نام آکتینیدین است که در تجزیه پروتئین‌ها مؤثر است. طبق یک بررسی مشخص شده است که آکتینیدین استخراج‌شده از کیوی، تجزیه و هضم اغلب پروتئین‌ها را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.


3-تقویت سیستم ایمنی بدن:

کیوی‌ها دارای مواد مغذی فراوان و به‌ویژه غنی از ویتامین C هستند. برای درک بهتر این موضوع باید بگوییم یک فنجان کیوی حدود 273 درصد از میزان ویتامین C پیشنهاد شده روزانه برای بدن را فراهم می‌کند. همان‌طور که می‌دانید ویتامین C یک ماده ضروری برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با بیماری‌ها است.طی یک تحقیق و بررسی مشخص شد مصرف 3 وعده کیوی در روز، دژنراسیون ماکولا را 36 درصد کاهش می‌دهد. 


4-مؤثر در سایر خطرات تهدیدکننده سلامتی:

استرس اکسیداتیو می‌تواند موجب آسیب به DNA انسان شود که منجر به بروز مشکلاتی در سلامت خواهد شد. البته به لطف وجود آنتی‌اکسیدان‌ها، شواهدی از یک تحقیق و بررسی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف منظم کیوی و یا عصاره کیوی می‌تواند احتمال گرفتار شدن به استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.


5-مؤثر در کنترل فشارخون:

میوه کیوی نه‌تنها در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید و مؤثر است، بلکه می‌تواند در کنترل فشارخون نیز به کمک انسان بیاید. طبق شواهدی که طی تحقیقی در سال 2014 به‌دست‌آمده، مشخص شد مواد بیواکتیوی که از مصرف 3 کیوی در روز حاصل می‌شود، می‌تواند بیشتر از مصرف یک سیب در روز به کاهش فشارخون منجر شود. این خاصیت کیوی در طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش احتمال شرایطی که ناشی از فشارخون بالا هستند (مثل سکته یا حمله قلبی) نیز کمک کند.


6-کاهش لخته شدن خون:

علاوه بر کنترل فشارخون، کیوی در کاهش لخته شدن خون نیز مؤثر است. مطابق با نتایج تحقیق و بررسی دانشگاه اسلو، خوردن 2 تا 3 کیوی در روز به‌طور قابل‌توجهی خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهد. همچنین در این تحقیق مشخص شد این میوه میزان چربی خون را نیز کاهش می‌دهد. محققان می‌گویند که آثار کیوی مثل اثر مصرف روزانه آسپیرین برای بهبود سلامت قلب است.


7-محافظت در برابر از دست دادن بینایی:

دژنراسیون ماکولا عامل از دست دادن بینایی است و خوب است که بدانید کیوی از چشمان شما در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت می‌کند. این نتیجه، حاصل یک تحقیق و بررسی است که طی آن مشخص شد، مصرف 3 بار کیوی در روز، دژنراسیون ماکولا را 36 درصد کاهش می‌دهد. به نظر می‌رسد مقادیر بالای زآگزانتین و لوتئین موجود در کیوی باعث این خاصیت می‌شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : خاصیت کیوی ، کمک به گوارش ، تقویت سیستم ایمنی بدن
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت