دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کاپ کیک تگرال ساتین

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

تهیه کاپ کیک (مافین – کیک فنجونی) تگرال ساتین و تزیین به شکل سیب بوسیله چوب شور و پاستیل بسیار ساده و چشم‌نواز خواهد بود
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : unlimitelove شماره پست : 31064 تاریخ انتشار : 1398/06/30
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : famzed , marlboro477 , ns6200 , shakiba21 , vashty , khodaismylove , mahvash , Loveislife ,
برای تهیه کاپ کیک که به مافین و یا کیک فنجونی نیز معروف است از پودر آرد تگرال ساتین بهره خواهیم برد. این آرد در دسته آردهای غنی شده و آماده طبخ شیرینی قرار دارد و کار با آن بسیار ساده خواهد بود. مدت زمان تقریبی برای تهیه کاپ کیک تگرال ساده با مغزی کرم فیل 35 دقیقه می‌باشد و با این حجم از مواد تقریبا 15 تا 20 عدد کاپ‌کیک خواهید داشت.

در ساختار این کاپ‌کیک از کرم‌فیل بهره خواهیم برد. کرم‌فیل در دسته کرم‌های مقاوم به حرارت بوده و شما می‌توانید در پخت انواع کیک از آن بهره‌مند شوید. برای تهیه کرم‌فیل می‌توانید با مراجعه به نزدیک‌ترین فروشگاه لوازم قنادی انواع آن را با طعم‌های متفاوت به صورت آماده تهیه نمایید. ما در این دستور از کرم‌فیل شکلاتی استفاده خواهیم کرد. شما بسته به ذائقه خود می‌توانید از طعم‌های شیری، نسکافه‌ای و... استفاده نمایید.


مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک تگرال ساتین

پودر تگرال ساتین 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 100 گرم
آب 50 گرم
کرم فیل شیر به میزان لازم


طرز تهیه کاپ کیک تگرال ساتین

درجه حرارت فر را روی 180 درجه سانتی‌‌گراد تنظیم کنید. آرد تگرال ساتین، تخم مرغ، آب و روغن مایع را با دور کند همزن به مدت 2 دقیقه بزنید و پس از آن 2 دقیقه با دور متوسط بزنید تا مایعی صاف و یکدست بدست آید. کپسول‌های کاغذی را درون قالب مافین قرار دهید. برای ایجاد انحنای بالای سیب، فویل آلومینیومی به اندازه یک فندق گرد کرده و مطابق تصویر در کنار قالب‌ها جاسازی نمایید.

از مواد آماده شده یک اسکوپ درون هر کپسول بریزید. سپس یک قاشق چای‌خوری کرم فیل شیر روی آن بریزید و در نهایت یک اسکوپ از مواد کیک. استفاده از کرم فیل طعم مطبوعی به کاپ کیک خواهد داد ولی کاربرد آن اختیاری می‌باشد. قالب مافین را درون فر که از قبل گرم شده است به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید. توجه داشته باشید که دمای فر بسته به نوع فر متفاوت می‌باشد. برای مثال در فرهای خارجی می‌بایستی درجه حرارت را 20 درجه کمتر از درجه حرارت ذکر شده در دستور قرار دهید.


تزیین کاپ کیک تگرال ساتین و به شکل سیب

برای تزیین کاپ کیک به شکل سیب به یک بسته چوب شور و مقداری پاستیل شکری سبز رنگ و خامه فرم گرفته قرمز رنگ و یا باتر کریم نیاز خواهیم داشت.پس از خنک شدن کاپ کیک‌ها از خامه فرم گرفته که با چند قطره رنگ خوراکی به رنگ قرمز درآورده‌اید، به کمک لیسک روی سطح کاپ کیک‌ها را خامه کشی کنید.

با قراردادن یک عدد چوب شور و پاستیل در قسمت فوقانی کاپ کیک‌ها، کاپ کیک را به شکل سیب تزیین کنید.همچنین می‌توانید با استفاده از شکر‌های رنگی روی سطح خامه کشی شده را تزیین کنید. و یا از پاستیل‌های به شکل کرم برای ایجاد جذابیت بیشتر بهرمند شوید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کاپ کیک تگرال ساتین ، کیک فنجونی ، چوب شور
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت