دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



تهیه چند نوع دسر هلو خوشمزه !

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

با هلو یا کمپوت هلو می‌توان دسرهای خوش‌عطر و خوشمزه‌ای درست کرد و از طعم بی‌نظیر آن لذت برد. در این مقاله با طرز تهیه چند نوع دسر هلو مجلسی آشنا خواهید شد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : tiiiim شماره پست : 30720 تاریخ انتشار : 1398/05/31
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : khodaismylove ,
دسرهایی که با هلو درست می‌شوند تنوع بالایی دارند. این دسرها با هلو یا کمپوت هلو درست می‌شوند و در تهیه آن‌ها مواد مختلفی از شیر، پنیر، خامه، بستنی و تخم مرغ گرفته تا ژلاتین و نشاسته به کار می رود. این دسرهای رنگارنگ، بدون پخت یا به صورت پخته درست می‌شوند و اغلب پس از غذای اصلی یا به عنوان یک میان‌وعده مغذی مورد استفاده قرار می‌گیرند.در این مطلب چند دستور تهیه برای دسر هلو مجلسی آورده شده‌است.


1. دسر هلو مجلسی با کمپوت هلو

مواد لازم

آب    1 فنجان
کره    1/2 فنجان
پودر جوز هندی    1 قاشق چای‌خوری
نمک    1/8 قاشق چای‌خوری
آرد چند منظوره    1 فنجان
تخم مرغ بزرگ هم‌دمای محیط    4 عدد
خامه فرم گرفته    2 فنجان
شکر قنادی    1/2 فنجان
عصاره وانیل    1 قاشق چای‌خوری
کمپوت هلوی بدون شربت    2 فنجان


دستور تهیه

فر را روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

آب، کره، جوز هندی و نمک را در قابلمه بزرگی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس همه آرد را یک دفعه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صافی حاصل شود و به شکل یک گلوله درآید.

حرارت را خاموش کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر از داغی بیفتد.

تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

سینی فر را چرب کنید، سپس با استفاده از یک قاشق، خمیر حاصل را به شکل گلوله هایی به قطر 4 سانتی‌متر و با فاصله روی سینی بریزید. 

سینی را به مدت 30-25 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا روی خمیرها به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید.

نان‌ها را روی توری سیمی قرار دهید و بلافاصله آن‌ها را از وسط نصف کنید، سپس خمیر وسط آنها را خارج کنید.

اجازه دهید نان‌ها روی توری خنک شوند و مشغول آماده کردن فیلینگ برای دسر شوید.

خامه را در کاسه بزرگی ریخته، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد.

نان ها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های کمپوت هلو پر کنید. 

نوش جان ...

نکته: می‌توانید از مارمالاد هلو برای فیلینگ این دسر خوشمزه نیز استفاده کنید.


2. دسر هلو مجلسی با بستنی

مواد لازم

بستنی وانیلی    4 فنجان
نشاسته ذرت    1 قاشق غذاخوری
آبلیمو    2 قاشق غذاخوری
شکر    1/2 فنجان
هلوی بدون پوست خرد شده    2 فنجان
کره ذوب شده    3 قاشق غذاخوری
تکه‌های بیسکوییت    1/2 فنجان


دستور تهیه

بستنی وانیلی و تکه‌های بیسکویت را در غذاساز میکس کنید، سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا یکدست شوند.

مخلوط فوق را در قالب‌ گردی به قطر 18 سانتی‌متر بریزید و فشار دهید تا به هم بچسبند؛ سپس قالب را حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

در قابلمه کوچکی، 1 فنجان هلوی خرد شده، شکر، آبلیمو و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد و غلیظ شود.

حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مخلوط از داغی بیفتد؛، سپس باقیمانده تکه‌های هلو را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود.

نصف فنجان از مخلوط فوق را برای تزیین روی دسر کنار گذاشته، سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید.

باقیمانده مخلوط هلو را با بستنی وانیلی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود؛ سپس آن را روی مخلوط بیسکوییتی موجود در قالب بریزید.

قالب را سلفون بکشید و یک شب در فریزر قرار دهید تا دسر سفت شود.

دسر هلو را با مخلوط هلو، تکه‌های بیسکوییت و سس کارامل تزیین کرده و به صورت سرد میل کنید.

نوش جان ...


3. دسر هلو مجلسی با پنیر

مواد لازم

بیسکوییت سبوس‌دار یا ساده    200 گرم
خامه    200 گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای    200 گرم
کمپوت هلو بدون آب    200 گرم
پودر قند    3 قاشق غذاخوری
کره    80 گرم
پودر ژلاتین    4 قاشق مرباخوری
وانیل    1/2 قاشق چای‌خوری


دستور تهیه

بیسکوییت را با استفاده از غذاساز پودر کنید یا با گوشتکوب، بکوبید تا کاملا له شود، سپس آن را در کاسه‌ای بریزید.

کره را ذوب کرده، سپس به بیسکوییت اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا ذرات بیسکوییت کاملا با کره مخلوط شده و یکنواخت شوند.

مخلوط بیسکوییت و کره را به طور یکنواخت در قالب کمربندی گردی به قطر 20 سانتی‌متر پهن کنید و آن را با دست یا پشت قاشق خوب فشار دهید تا به هم بچسبند، سپس قالب را در یخچال قرار دهید.

پنیر، خامه، پودر قند و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند.

کمپوت هلو را در مخلوط‌کن بریزید تا پوره شود؛ سپس آن را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شوند.

پودر ژلاتین را با 1/4 پیمانه آب مخلوط کرده و به روش بن ماری آن را حل کنید.

ژلاتین حل شده را به مخلوط خامه‌ای اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس این مخلوط را روی بیسکوییت بریزید و قالب را مجددا در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شده و به اصطلاح خودش را بگیرد.

پس از 3-2 ساعت روی دسر را با انگشت کمی فشار دهید، اگر دسر سفت شده بود، آن را از یخچال خارج کنید، با نوک چاقو آن را از قالب جدا کرده و سپس دور قالب را باز کنید.

نوش جان ...

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : کمپوت هلو ، دسر هلو مجلسی خوشمزه ، دسر هلو مجلسی با بستنی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت