دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



پودینگ شکلات و بستنی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

پودینگ یکی از انواع دسرها است که از طرفدار بسیاری هم دارد. پودینگ شکلات و بستنی یکی از دسرهای تابستانی خوش طعم است که می توانید با دستور ساده زیر آن را درست کنید
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 30697 تاریخ انتشار : 1398/05/20
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : bahara , ns6200 , unlimitelove , nnnnn1400 , yaser ,
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و بستنی

شکلات نیمه شیرین : 150 گرم
کره : 4 قاشق غذاخوری
شکر : 1/4 فنجان
پودر قند : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ : 2 جدا شده
عصاره وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
بستنی : مقداری


طرز تهیه پودینگ شکلات و بستنی

فر را روی دمای 375 درجه گرم کنید. شکلات و کره را درون ظرفی به روش بن ماری با هم مخلوط کنید. بعد از حل شدن، 2 قاشق غذاخوری شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. در یک کاسه سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حالت پف دار پیدا کند. به آرامی دو قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه کنید.

به آرامی مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات و کره و تخم مرغ اضافه کنید. مایع پودینگ را درون ظرف های مخصوصبریزید و درون فر برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان درون پودینگ ها فرو ببرید و بیرون آورید، اگر کیک به آن نچسبیده بود یه این معنی است که پودینگ شما آماده است. برای تزیین روی پودینگ مقداری بستنی وانیلی قرار دهید.


پودینگ چیست؟

پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگ‌هایی که در قدیم تهیه می‌شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک ماده غذایی این مواد را به هم اتصال می‌داد. این ماده اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای بهم چسباندن اجزای پودینگ استفاده می‌کردند. معروف‌ترین این نوع پودینگ، پودینگ سیاه است. این نوع پودینگ‌های قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه می‌شوند.

امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ‌های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می‌کنند و اغلب از ماده‌ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می‌کنند. از نظر ظاهری، بلان مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ می‌باشند. در طبقه‌بندی کلی‌تر، به هر نوع دسری پودینگ اطلاق می‌شود.   منبع: سیمرغ

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پودینگ چیست ، پودینگ شکلات و بستنی ، دسر پودینگ شکلات و بستنی ، طرز تهیه پودینگ شکلات
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت