دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه سمبوسه!

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

اگه از من بپرسین از جذاب‌ترین خوراکی‌های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده‌های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید
گزارش تخلف دوست داشتم ( 9 ) بنچاق !
نویسنده : tiiiim شماره پست : 30565 تاریخ انتشار : 1398/05/22
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , hoomanz , vashty , reza2233 , mahvash , ns6200 , Bostodl , alirezam , alireza137900 ,
امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فری‌اش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید.


مواد لازم برای تهیه سمبوسه

مرغ پخته شده: 1 تکه
ذرت پخته شده: نصف لیوان
پیاز: 1 عدد کوچک
پنیر موزارلا: 1 لیوان
نمک و فلفل و ادویه دلخواه (آویشن طعم خوبی توی این ترکیب داره)
خمیر یوفکای مستطیلی


طرز تهیه:

1. یه پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و توی مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید. کمی که پیاز‌ها سبک شدن مرغ پخته شده‌ی ریش شده رو بهش اضافه کنید. ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه. پنیر پیتزا (موزارلا) رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.

2. خمیر یوفکای مستطیلی رو از وسط به صورت عمودی برش بزنید. مثل مراحلی که توی تصاویر میبینید خمیر رو مثل قیف توی دستتون بگیرید و از موادی که آماده کردید توش بریزید و بعد سمبوسه رو ببندید.

3. میتونید سمبوسه‌ها رو توی روغن سرخ کنید یا اینکه توی سینی فر بذارید برای 10-15 دقیقه آماده‌ی سرو بشه.

4. برای اینکه توی فر طلایی بشه زرده تخم مرغ رو با سه چهار قاشق شیر مخلوط کنید و روی سمبوسه‌ها رومال بزنید و روش کنجد و سیاه دونه بریزید.


نکات:

شما از هر موادی که دوست داشته باشید میتونید توی سمبوسه استفاده کنید. ورژن گیاهیش میشه سیب زمینی و پیاز و سبزیجات که واقعا خوشمزه اس.

ورژن گوشتیش هم میتونه مثل مایه‌ی ماکارونی باشه با کمی پنیر. با مرغ هم میتونید ترکیب‌های مختلفی درست کنید. کلا با سلیفه خودتون کار کنید. مثلا از سبزیجات مفید مثل کدو و هویج یا قارچ میتونید استفاده کنید.

پنیر چیز دیگریست… پیشنهاد میکنم در همه‌ی موارد از پنیر استفاده کنید که فوق العاده ش میکنه. از پنیر سفید صبحانه بگیرید تا پنیر موزارلا و گودا توی انواع ترکیب‌های سمبوسه و بورک عالی میشه.

سمبوسه‌ای که با یوفکا تهیه کنید به راحتی میتونید بذارید توی فر عین بورک برشته بشه. برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب قشنگتری داشته باشه از رومال زرده‌ی تخم مرغ و شیر استفاده کنید. حتی میتونید خیلی کم چربش کنید که بهتر هم بشه.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : سمبوسه با خمیر یوفکا ، سرخ کردنی خوشمزه ، عصرانه تابستانی و خوشمزه
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت