دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش پخت چند پنکیک جالب !

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

انتخاب یک پنکیک خوشمزه به عنوان صبحانه، یک میان وعده دلچسب و یا حتی یک شام سبک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. آن‌ها را به همراه عسل سرو نمائید یا با تکه‌های میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین کنید. با دستورالعمل‌هایی که در ادامه متن خواهید دید
گزارش تخلف دوست داشتم ( 8 ) بنچاق !
نویسنده : tiiiim شماره پست : 30527 تاریخ انتشار : 1398/05/22
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : samane7 , famzed , yaser , mahvash , ns6200 , Bostodl , MatinB ,
پنکیک نوعی کیک پهن، معمولا نازک و دورپیچ شده است که از خمیر نشاسته‌ای حاوی تخم مرغ، شیر و کره درست می‌شود و آن را روی یک صفحه‌ی داغ مثل تابه سرخ کردنی به همراه روغن و کره می‌پزند. دستورالعمل‌های پخت این غذا ساده، اما بسیار متفاوت است؛ و همه آن‌ها حاوی ترکیبات اصلی آرد، تخم مرغ و شکر هستند.

انتخاب یک پنکیک خوشمزه به عنوان صبحانه، یک میان وعده دلچسب و یا حتی یک شام سبک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. آن‌ها را به همراه عسل سرو نمائید یا با تکه‌های میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین کنید. با دستورالعمل‌هایی که در ادامه متن خواهید دید، یک وعده مقوی خواهید داشت.

خب یک پنکیک خوشمزه یکی از چیز‌هایی است که همه‌ی ما باید بلد باشیم. خبر خوب این که پخت آن‌ها بسیار ساده و راحت است. پس با ما همراه باشید تا در ادامه با 30 دستورالعمل پخت این غذای دلنشین که زندگی تان را سرشار از شادی می‌کند، آشنایی پیدا کنید:


مواد اولیه لازم برای پخت این پنکیک‌ها به شرح زیر است:

آرد: 2 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
نمک: مقداری
شیر: 2 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 3 قاشق مربا‌خوری
وانیل‏: 2 قاشق چای‌خوری
پودر خمیر مایه: نصف قاشق چای‌خوری

این مواد در همه انواع پنکیک وجود دارند، ولی هر پنکیک با توجه به نوعش مواد اضافه تری هم دارد که در ادامه شرح داده‌ایم.


پنکیک سیب

فقط 10 دقیقه زمان برای پخت این پنکیک خوشمزه نیاز دارید. طرز تهیه آن به این صورت است که تخم مرغ‌ها را هم زنید. سپس کره، تخم مرغ هم زده، شیر، شکر، نمک و سیب را به خوبی با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد، پودر خمیر مایه، دارچین و شکر را الک کنید. حالا دو ظرف را با هم مخلوط کرده و آن قدر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. با دمای پایین آن را بپزید. پنکیک خوشمزه شما آماده است.


پنکیک مخلوط خانگی

برای پخت این پنکیک خوشمزه می‌توانید آرد، پودر خمیر مایه، شکر و کره (در صورت نیاز) و کمی نمک برای طعم بهتر را باهم مخلوط کنید. می‌توانید تکه‌های میوه را نیز به آن اضافه کنید؛ مثل تکه سیب یا موز یا هر چیز دیگری که دوست داشته باشید. همه آن‌ها را به خوبی باهم ترکیب کرده و بپزید.


شیره ذغال اخته خانگی و پنکیک

زمان پخت این پنکیک خوشمزه حدود 15 دقیقه است. ترکیبات اولیه را به خوبی با هم ترکیب کنید و آن‌ها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس ذرات ذغال اخته را به آرامی در ظرف فشار دهید، تا نرم شوند و شیره شان بیرون آید. مخلوط را در تابه کوچکی قرار داده و به خوبی هم بزنید.


روش قدیمی پخت یک پنکیک خوشمزه

آماده سازی این پنکیک خوشمزه فقط 5 دقیقه طول می­کشد، اما برای پختش 15 دقیقه زمان نیاز است. آرد را به خوبی الک کنید سپس پودر خمیر مایه، شکر و نمک را به آن اضافه کنید. حفره‌ای وسط خمیر ایجاد کرده و درونش شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده بریزید و به خوبی مخلوط را هم بزنید. با دمای کم خمیر را بپزید تا هر دو طرفش قهوه‌ای رنگ شود.


پنکیک مارپیچ دارچینی

می‌توانید با گرم کردن کره در اجاق شروع کنید. مخلوط کردن کره، شکر قهوه‌ای و دارچین قدم بعدی است. سپس آرد، پودر خمیر مایه و نمک را با هم ترکیب کنید. در انتها شیر، تخم مرغ و روغن را به آرامی هم بزنید. لازم نیست که مواد آن کاملا حل شوند؛ اگر گلوله‌های حل نشده در مخلوط وجود داشت مشکلی ندارد.


پنکیک مخملی قرمز

آرد، جوش شیرین، پودر شکر، نمک، شیر، کاکائو تلخ، شکر دانه ای، حدود 2 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز مایع، تخم مرغ و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به صورت ورقه‌های تک لایه درآوردید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بپزید.


پنکیک توت فرنگی

شیر، تخم مرغ، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و عصاره وانیلی را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس شیر و کره‌ی ذوب شده را درون مخلوط تهیه شده بریزید. در آخر آن را با حرارت متوسط رو به پایین بپزید.


پنکیک کره بادام زمینی

از یک کاسه متوسط ​​برای تهیه خمیر متشکل از آرد، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، شیر، مقدار کمی نمک برای طعم بهتر، تخم مرغ و کره بادام زمینی استفاده کنید. 

قسمت‌های مرطوب مخلوط را با قسمت‌های خشک به هم بزنید تا مخلوط به خوبی یکنواخت شود. تابه را گرم کرده، روغن و سپس خمیر را درون تابه بریزید. برای هر پنکیک یک سوم فنجان خمیر لازم است. زمانی که یک طرف خمیر قهوه‌ای روشن شد آن را بچرخانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.


پنکیک خوشمزه رستورانی

ابتدا مقداری بیکن را پخته و کنار بگذارید. سپس خمیر را درون ظرفی با اندازه مناسب بریزید. تابه را تا دمای 300 درجه گرم کنید. خمیر را به شکل تخم مرغی دراز درآوردید، به صورتی که از تیکه‌های گوشت بیکن اندکی درازتر و پهن‌تر باشد و تیکه‌های بیکن را داخل آن قرار دهید. 

به آرامی بیکن را درون خمیر فشار دهید. زمانی که خمیر شروع به پف کردن کرد؛ آن را برگردانید و بگذارید طرف دیگر هم اندکی بپزد. حداکثر زمان پخت حدود 30 دقیقه است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : پنکیک خوشمزه ، پنکیک سیب ، روش قدیمی پخت پنکیک
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت