دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 30501 تاریخ انتشار : 1398/05/14
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : reza2233 , vashty , ns6200 , mehrzad2023 ,
مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت رژیمی

آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : 1 قاشق چای‌خوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپ‌خوری
شکر : 2 قاشق سوپ‌خوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپ‌خوری
ماست کم‌چرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپ‌خوری


طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید. سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود. توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.

حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید. بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند. بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.


گلوتن چیست؟

ساده‌ترین تعریفی که از گلوتن باید بدانید این است که گلوتن ترکیبی پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت می‌شود. اما گلوتن دقیقا از چه چیزهایی تشکیل شده و چه مضراتی دارد؟ گلوتن از دو پروتئین به نام‌های گلیاتین و گلوتلین تشکیل شده است. این پروتئین در دانۀ گیاه ذخیره می‌شود تا به مصرف جوانه برسد. گلوتنی که ما از آن حرف می‌زنیم فقط در گیاهان خانوادۀ چمنیان یافت می‌شود، اما به پروتئین داخل دانۀ برنج و ذرت هم گلوتن می‌گویند اگرچه ترکیب شیمیایی متفاوتی دارند.

منبع : سایت سیمرغ

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان طرز تهیه بیسکویت رژیمی ، گلوتن چیست ، بیسکویت رژیمی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت