دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ ها را 5 دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 30500 تاریخ انتشار : 1398/05/14
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , yaser , ns6200 , Bostodl ,
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ذرت :

آرد ذرت فاقد گلوتن : 7 قاشق غذا خوری
پودر شکر:7  قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 7 عدد
وانیل بدون گلوتن: 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر بدون گلوتن: 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع: 2/5 قاشق غذا خوری


طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن :

 زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم  جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ ها را 5 دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد. وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.  زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شکر خوب میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.

سفیده تخم مرغ ها را در چند مرحله و کم کم  به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم. مایع باید همچنان پف کرده باقی بماند. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 4 بار الک می کنیم. آرد را نیز کم کم و بتدریج به مواد اضافه می کنیم ،اگر  یکباره اضافه کنیم کیک پف نمیکند.

سپس روغن مایع را اضافه می کنیم. فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود. قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن می ریزیم. مدت پخت کیک نیم ساعت است در دمای 175 درجه سانتیگراد. بعد از نیم ساعت یک چنگال در کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک آماده است.


نکات مهم :

 همزن و ظرفی که سفیده تخم مرغ ها را با آن میزنیم نباید چرب یا خیس باشد زیرا مایه کیک پف نمی کند . هنگام جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ نباید حتی به اندازه خیلی کم زرده داخل سفیده شود .


منبع :  سیمرغ

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن ، طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن ، کیک اسفنجی ذرت
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت