دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



نگهداری گوشت سفید و ویژگی های آن

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

همان گونه كه بیان شد كیفیت گوشت طیور در مدت زمان نگهداری آن بسیار مؤثر است؛ به گونه ای كه باید تا حد امكان از تازه بودن گوشت خریداری شده مطمئن بود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : saeid1374 شماره پست : 30333 تاریخ انتشار : 1398/05/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , yaser , samane7 , tiiiim ,
ویژگی های مرغ منجمد

در صورت خرید مرغ منجمد باید به نكات زیر توجه كرد:بایستی تمام ویژگی های مرغ تازه را داشته باشد.در داخل بسته بندی ها نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.هر بسته‌ی مرغ منجمد باید عاری از ریزه های یخ و برفک باشد.مرغ های منجمد بایستی عاری از هر گونه قارچ و كپک زدگی باشد.

مرغ منجمد بایستی عاری از هر گونه شكستگی اندام ها و بیرون زدگی از بسته بندی نایلون باشد. كیسه های پلی اتیلنی حاوی مرغ منجمد بایستی بیرنگ، بدون عیب و آثار پارگی با قابلیت ارتجاعی مناسب بوده و در ضمن جنس كیسه ها بایستی از نوع مرغوب و مجاز انتخاب شود.

چربی ناحیه‌ی شكمی باید خارج شده باشد و مقدار آن در حد قابل قبول باشد؛ در ضمن در محوطه‌ی شكمی آن هیچ گونه تجمع یخی مشاهده نشود.

روی هر بسته بایستی شماره‌ی مجوز بهداشتی كشتارگاه، نام و آدرس كشتارگاه، تاریخ كشتار، وزن، شرایط و مدت نگهداری نوشته شود.وزن لاشه ی مرغ بین 1100 - 1600 گرم باشد.هر یک از لاشه ها باید عاری از پَر، سر، امعاء و احشا، گردن، انتهای روده، شكم و پا (پا، دقیقاً از مفصل ساق قطع شده باشد) باشد.مرغ منجمد باید فاقد آثار سوختگی ناشی از شعله‌ دادن و انجماد باشد.

در صورت خرید گوشت مرغ منجمد، برای نگهداری آن از فریزر استفاده كنید (دمای 18- درجه‌ی سانتیگراد) و تا زمانی كه گوشت مرغ از حالت انجماد خارج نشده است (به عبارتی گوشت مرغ هم چنان یخ زده باشد) می‌توانید آن را دوباره فریز كنید، در غیر این صورت چنان‌چه مقداری از یخ آن باز شده باشد، اگر چه هنوز یخ گوشت مرغ منجمد به طور كامل باز نشده باشد، نباید آن را مجدداً فریز كنید.

اكنون كه با بیان ویژگی های اعلام شده برای مرغ تازه و منجمد، گوشت مورد نیاز خود را خریداری كرده اید آن را به روش های زیر نگهداری كنید.


ویژگی های مرغ تازه

منظور، مرغ یا خروس هایی است كه از نژادهای گوشتی بوده و در سن 6 الی 8 هفتگی در كشتارگاه های مجاز كه دارای مسئول فنی بهداشتی طبق ضوابط سازمان دامپزشكی باشند، كشتار شوند. مرغ تازه باید تمیز و بدون پَر، سر، امعاء و احشا، گردن، انتهای روده، شكم و پا باشد (دقیقاً از مفصل زانو قطع شده باشد). مرغ بایستی در كیسه هایی از جنس پلی اتیلن بسته بندی گردد.

این كیسه باید بدون عیب و آثار پارگی بوده و از جنس مرغوب و مجاز باشد. هوای داخل هر یک از بسته های مرغ با دستگاه وكیوم تخلیه شود. نام كشتارگاه، تاریخ كشتار، وزن و درجه‌ی حرارت نگهداری بر روی هر بسته باید نوشته شده باشد. در دید ظاهری رنگ لاشه باید طبیعی و یكنواخت بوده، همچنین فاقد هر گونه تغییر رنگ ناشی از زخم، خراشیدگی و شكستگی باشد.

كیسه های پلی اتیلنی بی رنگ بوده و لاشه دارای سینه ای پرگوشت و ران رشد كرده و قرینه باشد و اندام ها نیز رنگ طبیعی مربوط به خود را داشته باشند. برش ناحیه‌ی شكمی بایستی از مقعد شروع شده و در خط وسط و طول مرغ تا ناحیه‌ی انتهای غضروف استخوان سینه، ادامه یابد.

مصرف مرغ هایی كه جهت تخلیه‌ی امعاء و احشا آنها از برش عرضی استفاده شده مجاز نیست. برش ناحیه‌ی گردن به منظور خروج محتویات چینه دان در حد مناسب بوده و نباید آسیبی به عضلات سینه وارد كند.

وزن مرغ گوشتی بین 1100 تا 1600 گرم می باشد. حمل مرغ باید در كامیون های مجهز به سردخانه و دارای مجوز از مراكز مسئول صورت گیرد. لاشه ی مرغ باید بدون چربی انباشته شده در بدن بوده و چربی زیرپوست بسیار ناچیز باشد.


نگهداری گوشت مرغ در یخچال

برای نگهداری مواد غذایی از جمله گوشت طیور در یخچال، ابتدا بعد از انتخاب گوشت خریداری شده، آن را تمیز و پاكیزه كنید، سپس وعده هایی به اندازه ی مصرف مورد نیاز روزانه‌ی خود را در كیسه های فریزر قرار دهید. آنگاه یخچال خود را در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد تنظیم نموده و بعد به 2 نكته‌ی اساسی توجه فرمایید:

الف: اندازه ی گوشت طیور قرار گرفته در كیسه ی فریزر، چنانچه گوشت را به صورت ریزریز كرده باشید و یا قطعات بزرگتر باشند.
ب: چربی داشتن یا نداشتن گوشت مرغ و در نهایت این كه گوشت مرغ حساس تر از گوشت قرمز است.

با توجه به موارد فوق چنانچه قطعات گوشت طیور شما ریزریز و چرب باشد با توجه به جدول، آن را با كمترین مدت زمان نگه داری كنید. یادآوری می شود كه در صورت قرار دادن گوشت طیور در یخچال آن را باید در بالاترین طبقه‌ی یخچال و یا زیر قسمت یخ دان قرار دهید.

غذاهای پخته شده‌ی حاوی گوشت طیور را بسته به اندازه‌ی غذا در ظرف متناسب با حجم غذای باقی‌مانده قرار داده درب آن را محكم ببندید و در بالاترین طبقه‌ی یخچال به مدت اعلام شده نگهداری كنید.

برای پختن از روش و دمای مناسب پخت استفاده كنید. در طی سرخ كردن و كباب كردن مرغ سعی كنید پوست آن را حفظ كنید تا گوشت آن در هنگام كباب كردن نسوزد و یا در هنگام سرخ كردن سفت و خشك نشود ولی هنگام خوردن پوست را دور بریزید.

در طی سوخاری كردن مرغ از فویل آلومینیوم استفاده كنید تا تقریباً به صورت هم‌زمان تمام قسمت های مرغ قهوه ای شود. برای سرخ كردن از گوشت طیور جوان استفاده كنید و برای پختن با آب (آبپز كردن) از گوشت طیور پیر استفاده نمایید تا گوشت آن ترد شود. چنان چه سن قطعه‌ی گوشت طیور را نشناختید هنگام پختن از دمای ملایم و روش آب‌پز استفاده كنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : ویژگی های مرغ منجمد ، ویژگی های مرغ تازه ، نگهداری مواد غذایی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت