دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کراکت مرغ به 4 روش رستورانی و لذیذ

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

کراکت مرغ از فست فودهایی است که با استفاده از مواد متنوعی مانند ژامبون، بادمجان و ... می‌توان در آن تنوع ایجاد کرد و آن را در کنار سس‌های مختلف سرو کرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : khodaismylove شماره پست : 30252 تاریخ انتشار : 1398/05/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : shakiba21 , vashty , Loveislife , lovely , iamlove ,
کراکت، یک غذای سوخاری و پرطرفدار است. کراکت از ﺧﻤﻴﺮ ﻧﺮمی ﻛﻪ از ﭼﺮخ ﻛﺮدن و ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮدن مواد مختلفی، چون مرغ، سیب‌زمینی، هویج، بادمجان، پنیر، تخم‌مرغ و ادویه‌های متنوع بدست می‌آید، درست می‌شود.

این غذا مانند انواع غذا با مرغ چرخ کرده، مثل کوکوی مرغ با سیب زمینی و یا کتلت مرغ رژیمی در کنار انواع سس سرو می‌شود. کراکت مرغ را می‌توان با گوشت مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته و ریش ریش شده درست کرد و در تهیه آن از انواع پنیر مانند پنیر موزارلا استفاده کرد و یک غذای جدید را تجربه کرد. اگر به دنبال دستور پخت یک غذای سریع و خوشمزه هستید، در ادامه با ما باشید.


کراکت مرغ چرخ کرده

مواد لازم

مرغ چرخ کرده (سینه و ران)    500 گرم
پنیر موزرلا یا پیتزا    100 گرم
هویج پخته نگینی خرد شده    1 عدد
جعفری خرد شده    1/3 پیمانه
آرد سوخاری    2 پیمانه
تخم مرغ    2 عدد
نمک و فلفل و ادویه    به میزان لازم
روغن سرخ کردنی    به میزان لازم


دستور تهیه

مرغ چرخ‌کرده را با نمک، فلفل و ادویه مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبنده شود.

به اندازه یک گردو از مرغ برداشته و گرد کنید، وسط آن را باز کرده و مقداری هویج و جعفری و پنیر پیتزا قرار دهید، سپس دوباره با دقت آن را شکل دهید.

کراکت‌ها را در تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

کراکت خوشمزه خود را همراه با نان، کاهو گوجه فرنگی سرو کنید.

نوش جان ...

نکته: سرو این غذا در کنار سس کچاپ فوق‌العاده می‌شود!


کراکت مرغ و ژامبون

مواد لازم

شیر    100 میلی‌لیتر یا یک سوم لیوان
چوب دارچین    1 عدد
پودر جوز هندی    1/4 قاشق چای‌خوری
دانه فلفل سیاه    2-3 عدد
سینه مرغ بدون استخوان    250 گرم
پیاز    2 عدد
روغن    به میزان لازم
ژامبون خرد شده    250 گرم
آرد    500 گرم
تخم مرغ    2 عدد
پودر نان    100 گرم


مراحل تهیه

شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

سپس چوب دارچین، فلفل سیاه و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

سینه مرغ را به شیر اضافه کرده و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزد.

سینه مرغ را از شیر خارج کرده و خرد کنید. شیر را نیز صاف کنید و کنار بگذارید.

پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.

در این مرحله سینه مرغ، ژامبون خرد شده و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

شیر را به مخلوط فوق اضافه کنید، نمک و فلفل را بیافزایید و مواد را روی حرارت ملایم هم زده تا به شکل خمیری یکدست درآیند.

حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خمیر کراکت خنک شود.

حال مواد را با دست شکل دهید یا قالب بزنید.

کراکت‌ها را در تخم مرغ زده و پودر نان بغلطانید و سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

می‌توانید کراکت‌های خوشمزه خود را درون ظرف سرو بچینید و با سس تارتار میل کنید.

نوش جان ...


کراکت مرغ و بادمجان

مواد لازم

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده    1/2 سینه
بادمجان    4 عدد
جعفری ساطوری شده    3-4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی    3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده    70 گرم
پنیر پیتزای رنده شده    200 گرم
پودر سوخاری    1 پیمانه
سیر له شده    1 حبه
آرد سفید    1/2 پیمانه
تخم مرغ    2 عدد
روغن سرخ کردنی    به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم


روش تهیه

سیب‌زمینی‌ها را پخته، پوست بگیرید و له کنید.

بادمجان‌ها را کباب کنید، پوست آن‌ها را بگیرید و له کنید.

سیب‌زمینی و بادمجان له‌شده را در کاسه‌ای بریزید، جعفری ساطوری، سیر له شده، پنیر پارمزان و پنیر پیتزای رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

از مایه کراکت به اندازه یک گردو بردارید و کف دست شکل دهید، سپس در آرد سفید و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

کراکت‌ها را همراه با انواع پاستا یا نان سرو کنید.


کراکت مرغ برزیلی

مواد لازم

روغن زیتون    1 قاشق غذاخوری
سیر له شده    1 حبه
پیاز خرد شده    1 عدد
مرغ پخته و ریش ریش شده    2 پیمانه
پودر پاپریکا    1/2 قاشق چای‌خوری
پنیر خامه‌ای    115 گرم
جعفری خرد شده    3 قاشق غذاخوری
نمک    به میزان لازم
کره    1 قاشق غذاخوری
شیر    2 پیمانه
عصاره مرغ الیت    1/4 پیمانه
آرد    2 پیمانه
تخم مرغ    1 عدد
پودر سوخاری    1 پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردن    به میزان لازم


دستور تهیه

روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرا دهید تا گرم شود.

سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

مرغ ریش ریش، نمک و پودر پاپریکا را به تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید، سپس حرارت را خاموش کنید.

اجازه دهید مواد خنک شوند، سپس آن‌ها را در کاسه‌ای بریزید، پنیر خامه‌ای و جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

کره را بر روی حرات ملایم ذوب کنید، سپس شیر و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.

خمیر را روی سطح کار قرار دهید و تا داغ است، ورز دهید تا کاملا صاف و یکنواخت شود.

مقداری از خمیر (به اندازه یک گردو) بردارید و آن را گرد کنید، سپس کف دست صاف کنید و یک قاشق غذاخوری از مواد میانی را روی خمیر قرار دهید، خمیر را ببندید و دوباره آن را با دست گرد کنید.

تخم مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید، کراکت‌ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

پس از سرخ شدن کراکت ها، روغن اضافی آن‌ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگیرید و کراکت‌ها در ظرف سرو بچینید.


سخن آخر

کراکت مرغ از جمله فست فود‌های پرطرفداری است که در طعم‌های مختلف می‌تواند گزینه مناسبی برای شام یا نهار باشد. امیدواریم این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : کراکت مرغ لذیذ ، کراکت مرغ و ژامبون ، کراکت مرغ برزیلی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت