دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کباب ترش

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

كباب ترش یكی از كبابهای محلی شمال كشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 30201 تاریخ انتشار : 1398/05/02
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , mahvash , yaser , amin123 , hoomanz ,
مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای 3 نفر

گوشت راسته گوساله یا گوسفند : 400 گرم 
سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا) : 2 ق س
رب انار : 1/2 پیمانه 
پیاز : 1 عدد درشت   
گردوی چرخ شده : 100 گرم 
سیر : چند حبه (رنده شود)
نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم


طرز تهیه کباب ترش :

سیر ها را ریز خرد کنید. پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید. همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو،  سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود. بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.


یک دستور دیگر برای درست کردن کباب ترش

همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید. برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید. فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید. اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.


دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش

برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید. گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کباب ترش ، کباب ترش ، چوچاق ، طرز تهیه کباب
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت