دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه پای انگور؛ تابستان و دسرهایش!

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

انگور یکی از میوه‌های خوش طعم تابستانی است که دارای انواع مختلفی می‌باشد. برخی انگور را به جای توت فرنگی ملکه میوه‌ها می‌دانند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای انگور را برای شما شرح دهیم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 7 ) بنچاق !
نویسنده : Loveislife شماره پست : 30128 تاریخ انتشار : 1398/05/24
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , vashty , lovely , famzed , Myangel , khodaismylove , Mylovelyangel ,
مواد لازم:

بیکنیگ‌پودر: 1 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 2 عدد
شکر نرم و دانه ریز: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شیر یا ماست: یک دوم پیمانه
روغن مایع: یک دوم پیمانه
انگور بدون هسته: به میزان لازم


طرز تهیه:

1- از پانزده دقیقه قبل، فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.

2- با استفاده از اسپری روغن کف قالب را به شکل کمربندی به قطر 20 سانتی متر چرب کنید.

3- آرد و بیکنیگ‌پودر را با یک دیگر مخلوط نمایید و آن‌ها را دو بار الک کنید.

4- در یک ظرف، تخم‌مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید. این کار را تا زمانی که ماده شما کرم رنگ شود انجام دهید.

5- وانیل را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

6- شیر یا ماست را با روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و همزن برقی را روی دور تند قرار دهید. مواد را تا زمانی که کاملا با یکدیگر مخلوط شوند هم بزنید.

7- به مخلوط بالا انگور را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

8- مخلوط آرد را نیز بیفزایید و به صورت دورانی هم بزنید.

9- خمیر مایه پای انگور شما آماده شده است، حال آن را در قالب بریزید و برای 45 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید.

10- بعد از طی این مدت، قالب را بیرون بیاورید و بگذارید 15 دقیقه بیرون بماند.

11- بعد از 15 دقیقه پای را روی توری سیمی بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بماند و کاملا خنک شود.

12- قالب کمربندی را از آن جدا کنید.

13- پای انگور شما آماده است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه پای انگور ، ملکه میوه‌ها ، اسپری روغن
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت