دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

ورود به حساب
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



معرفی خوراکی های برتر از لحاظ سلامتی

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

بیایید همراه هم به بازار میوه و سبزی برویم و از بین همه خوراکی‌هایی که می‌بینیم، ده خوراکی برتر را انتخاب کنیم. راهنمای ما در انتخاب این خوراکی‌های مفیدتر، انجمن بین‌المللی تغذیه و صنایع غذایی آمریکاست.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : tiiiim شماره پست : 30003 تاریخ انتشار : 1398/04/27
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , samane7 , hoomanz , ns6200 ,
1-گوجه‌فرنگی دشمن سرطان:

رنگ قرمز زیبای آن نشان می‌دهد این خوراکی سرشار از یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها یعنی لیکوپن است. بنابراین مصرف این خوراکی مانع ابتلا به سرطان می‌شود. البته این ویژگی در دیگر خوراکی‌های حاوی آنتی‌اکسیدان نیز وجود دارد اما لیکوپن یکی از تاثیرگذارترین این خوراکی‌هاست.


2-کلم بروکلی، دوست معده:

در بین گیاهان خانواده صلیبی یا چلیپاییان، کلم بروکلی حاوی قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان است. نکته مهم‌تر این‌که مصرف آن به‌طور خاص مانع ابتلا به سرطان ریه، معده و مقعد می‌شود. این سبزی با وجود رنگ سبزی که دارد، حاوی بتاکاروتن، پیش‌ساز ویتامین A، ویتامین C و فولات است.


3-فلفل دلمه‌ای، دوست قلب:

فلفل‌دلمه‌‌ای طعم خوبی دارد و باعث خوش عطر و طعم شدن غذاها می‌شود فلفل دلمه‌ای حاوی لیکوپن و اسید فولیک است  بنابراین خوردن آن به عملکرد بهتر قلب کمک می‌کند. پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه فلفل، مانع ابتلا به سرطان ریه و کولون و لوزالمعده و خون می‌شود. رنگ این فلفل‌ نشان می‌دهد این خوراکی سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌هاست. 


4-هویج دوست مو:

شاید از شنیدن این جمله که هویج دوست مو است، تعجب کنید. به ‌این دلیل که آن را بیشتر دوست چشم می‌شناسیم، اما هویج باعث حفظ سلامت موها هم می‌شود. این خوراکی با رنگ زیبای نارنجی‌اش نشان می‌دهد سرشار از آنتی‌اکسیدان کاروتن و ویتامین A است. 


5-کدوحلوایی، ضدالتهاب:

کدو حلوایی یا همان کدو تنبل، سبزی حاوی بتاکاروتن و ویتامین C است.این دو ترکیب ضد التهاب است. بنابراین مصرف روزانه کدو حلوایی مانع التهاب بافت‌های بدن شده و در صورت بروز چنین مشکلی، مصرف کدو حلوایی تا حد زیادی می‌تواند التهاب بافت‌ها را از بین ببرد.


6-هضم غذا با سیب‌زمینی شیرین:

این خوراکی پرخاصیت حاوی ترکیب‌های ضد سرطان یعنی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A، C و منگنز است. این خوراکی برای افراد کم‌خون نیز مفید است به این دلیل که سرشار از آهن است. فیبر موجود در سیب‌زمینی نیز به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک می‌کند. از طرفی ساختار و بافت سیب‌زمینی به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.


7-اسفناج، دوست کم‌خون‌ها:

اگر دنبال منبع انواع ویتامین‌ها هستید، علاوه بر کلم بروکلی می‌توانید اسفناج مصرف کنید. این سبزی ویژه حاوی انواع ویتامین‌هاست. ازطرفی اسفناج حاوی آهن است؛ بنابراین مصرف آن برای افراد کم خون مناسب است. فیبر موجود در اسفناج باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می‌شود و مصرف آن به دلیل ترکیب‌هایی که دارد مانع ابتلا به سرطان روده و پوکی استخوان می‌شود.


8-کلم بروکسل ویژه مادران باردار:

اگر قرار باشد یک خوراکی خاص از بین سبزی‌ها هر روز در برنامه‌غذایی مادران باردار قرار گیرد، آن کلم بروکسل است. این خوراکی کپسول طبیعی حاوی اسید فولیک و ویتامین B است. در دوران بارداری یکی از نیازهای ضروری مادران باردار مصرف مکمل اسید فولیک و مواد غذایی حاوی این ترکیب مهم است. این سبزی حاوی ویتامین K است.


9-بادمجان، خوراک مغز:

در نگاه اول این خوراکی بی‌خاصیت به‌نظر می‌رسد، اما بادمجان حاوی نوعی آنتی‌اکسیدان خاص به نام نازونین یا ناسونین است. این آنتی‌اکسیدان به‌صورت خاص پیری سلول‌های مغز را به‌تعویق می‌اندازد. بنابراین مصرف بادمجان مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود.


10-پیاز، دوست استخوان‌ها:

خوراک خوشبویی نیست، اما اگر بدانید چه ویژگی‌ خاصی دارد، خوردن آن را ترک نمی‌کنید. پیاز حاوی ترکیبی است که روند از دست دادن کلسیم در بدن را کند کرده و مانع پوکی استخوان می‌شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : خوراکی حیات بخش ، دشمن سرطان ، صنایع غذایی ارگانیک
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید