دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آشنایی با قند و شکر قهوه ای !

پست های بیشتر از دسته زیبایی، بهداشت و سلامت

زمان زیادی از ورود شکر قهوه‌ای به بازار نمی‌گذرد، اما همین زمان کم هم باعث شده تا سوالات زیادی در مورد این محصول جدید به ذهن مصرف کنندگان برسد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 6 ) بنچاق !
نویسنده : tiiiim شماره پست : 29943 تاریخ انتشار : 1398/04/31
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , nimalover82 , saleh , hoomanz , yaser , alireza96 ,
این در حالی است که برخی فروشنده ها و سوپرمارکت ها برای تبلیغ این کالای تازه زیادی اغراق می کنند و حتی به مشتریان خود می گویند این شکر رژیمی است یا اینکه برای مبتلایان به دیابت خوب است و...

اما این تبلیغات تا چه حد واقعیت دارد؟ سعی کردیم تا با کارشناسان تغذیه و همچنین مسئولان مربوطه تماس گرفته و واقعیت این محصول جدید را برای شما آشکار کند. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که ورود این کالای جدید با بازار خوراکی ها برایتان سوال برانگیز شده و می خواهید اطلاعات درستی در مورد آن به دست آورید این گزارش را تا انتها بخوانید و جواب سوال هایتان را بگیرید.


شکر قهوه ای یا زرد چیست؟

قبل از هر چیز باید بدانید که شکر قهوه ای گاهی وقت ها به اسم شکر زرد هم در سوپرمارکت ها به شما عرضه می شود، این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند و رنگ این شکرها با توجه به میزان خام بودن آنها ممکن است تغییر کند پس خیلی دربند زرد یا قهوه ای بودن آن نباشید.

اما تاریخچه شکر قهوه ای تصفیه نشده به اواخر قرن 18 برمی گردد. شکر قهوه ای قابل مصرف از یک ترکیب ساکارز (شکر تصفیه شده) که با مقادیری معین از ملاس به صورت لایه ای نازک بر روی ذرات آن نشسته، تهیه شده است. این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع است که شکر قهوه ای شماره 1 با رنگ نسبتا سفید تا شکر قهوه ای شماره 15 با رنگ قهوه ای تیره مشخص می شود. 

در این بین شماره های 6، 8، 10 و 13 از پرمصرف ترین انواع آن است. شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است. صد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالی که در شکر سفید این مقدار به 400 کالری می رسد. 

با توجه به ساکارز و کالری کمتری در شکر قهوه ای (نسبت به شکر سفید) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است. اگر می خواهید از شکر قهوه ای استفاده کنید برای جلوگیری از سفت شدن آن که دارای حدود 2 درصد رطوبت است شکر را در ظروف کاملا بسته ای که در آن هوا نفوذ نکند قرار دهید و بهتر است در یخچال نگهداری شود.


موارد مصرف شکر قهوه ای

شکر قهوه ای علاوه بر مصرف خانگی در شیرینی پزی و به خصوص پخت انواع کیم به ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد.

این ماده برحسب کیفیت، مزه، بوی و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه، شیرینی و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار می رود. در اروپا و آمریکا به این نتیجه رسیدند که شکر قهوه ای برای شیرینی پزی، مربا، کیک، تارت و پای میوه به مراتب بهتر از شکر سفید است و طعم و بوی آن بر لذیذشدن این فرآورده ها می افزاید.


شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی

دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند.


شکر قهوه ای طبیعی خاصیت درمانی دارد

اما برخلاف شکر های قهوه ای مصنوعی که این روزها در بازار است و به گفته کارشناسان تغذیه هیچ خاصیت درمانی و رژیمی ندارد، شکر قهوه ای طبیعی می تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که از چربی خون بالا رنج می برند یا ناراحتی های گوارشی دارند.

دکتر فرناز مهدوی، در این باره می گوید: «متاسفانه پیدا کردن شکر قهوه ای طبیعی کار ساده ای نیست. به خصوص این روزها که شکرهای قهوه ای به وفور وارد بازار شده اند. اما اگر می خواهید از خاصیت درمانی و دارویی این شکرها بهره ببرید بهتر است از طبیعی بودن آنها مطمئن شوید.

شکرهای قهوه ای که اکنون در بازار است همان شکر سفید مصنوعی است که با افزایش ملاس به آنها رنگشان تغییر کرده در صورتی که شکر قهوه ای طبیعی شکری است که تصفیه نشده، رطوبت بیشتری دارد و بافت آن بسیار نرم تر از بافت شکرهای مصنوعی است.»

این دکترای تغذیه می افزاید: «به هر حال خوردن هر ماده قندی باید با کنترل انجام شود. اینکه فکر کنیم شکر قهوه ای کالری کمتر و خاصیت درمانی دارد پس می توانیم به وفور مصرف کنیم کاملا اشتباه است.

این شکر هم مانند دیگر مواد قندی می تواند ضررهای جبران ناپذیری به بدن شما وارد کند، ضمن اینکه استفاده از شکرهای قهوه ای به صورت فله ای فروخته می شود هم خطرات خاص خودش را دارد.

این شکرها ممکن است با استفاده از رنگ های غیرخوراکی به این شکل درآمده باشند و برای بدن شما مضر باشد، پس بهتر است برای استفاده از شکر قهوه ای حتما از شکرهای بسته بندی شده با مارک های معتبر و البته داشتن نشان استاندارد استفاده کنید. ضمنا در مصرف هم زیاده روی نکنید.


شکر قهوه ای و پوست

همچنین اثرات مثبت شکر قهوه ای بر روی پوست غیرقابل انکار است. طوری که در برخی لوازم آرایشی معتبر از شکر قهوه ای استفاده می کنند. شکر قهوه ای باعث کاهش ورم پوست و مرطوب شدن پوست و همچنین از سلول های پوست می شود در برابر رادیکال های آزاد دفاع می کند. فراموش نکنید که تمام این خواص مربوط به شکر قهوه ای طبیعی است.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : شکر قهوه ای ، قند قهوه ای ، مضرات شکر قهوه ای
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت