دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



گرفتن تلخی آبلیمو به روشی ساده و کاربردی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

گرفتن تلخی آبلیمو به راحتی با استفاده از هویج قابل انجام است. همچنین پس از آشنایی با روش‌های نگهداری از آبلیمو می‌توانید برای مدت زیادی از آن استفاده کنید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : shakiba21 شماره پست : 29825 تاریخ انتشار : 1398/04/17
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : agastafa , vashty ,
امروزه با دستگاه‌های مخصوصی گرفتن آبلیمو انجام می‌شود. در این دستگاه‌ها، هسته لیمو جدا نشده و در آبلیمو له می‌شود که نتیجه آن تلخ شدن آبلیمو است. در این مقاله با ما همراه باشید تا با روش‌های گرفتن تلخی آبلیمو و همچنین روش‌های نگهداری آبلیموی تازه آشنا شوید.


روش‌های گرفتن تلخی

یکی از روش‌های خانگی برای گرفتن تلخی آبلیمو این است که از هویج استفاده کنید زیرا هویج تلخی آبلیمو را به خود جذب می‌کند. به ازای هر 15 کیلو لیمو، 4 عدد هویج با اندازه متوسط را پوست کنده و به شکل درسته درون آبلیمو بیاندازید و 24 ساعت صبر کنید. سپس هویج‌ها را از آبلیمو خارج کرده و حالا آبلیمو را صاف کنید.


روش‌های نگهداری از آبلیموی تازه

برای اینکه آبلیموی تازه را به بهترین شکل نگهداری کنید، لازم است تا با روش‌های نگهداری از آبلیموی تازه آشنا شوید. در صورت عدم نگهداری صحیح ممکن است آبلیمو تغییر رنگ داده و یا حتی طعمش هم تغییر کند. نکات نگهداری از آبلیموی تازه عبارت است از:


1. آبلیمو را دور از نور نگهداری کنید

برای اینکه رنگ آبلیموی تازه با گذشت زمان کدر و سیاه نشود، باید آن را در جای تاریک و به دور از نور نگهداری کنید. حتی می‌توانید با کشیدن یک پلاستیک مشکی روی شیشه آبلیمو از حفظ رنگ آبلیمو مطمئن شوید.


2. آبلیمو را در ظرف شیشه‌ای نگهداری کنید

نکته بسیار مهم در نگهداری همه ترشیجات از جمله آبلیمو این است که باید در ظروف شیشه‌ای نگهداری شوند. به هیچ عنوان در ظروف و بطری‌های پلاستیکی آن‌ها را نگه ندارید، چرا که اسید موجود در ترشیجات، مواد موجود در ظروف پلاستیکی را اکسید کرده و مواد سمی‌ تولید می‌کنند که برای سلامت انسان بسیار خطرناک هستند.


سخن آخر

همانطور که اشاره شد، گرفتن تلخی آبلیمو با هویج به آسانی امکان‌پذیر است. آبلیمو به دلیل طعم ترش و مطلوب و همچنین خواص بی شماری که دارد، به عنوان چاشنی در غذا‌ها و سالاد‌ها بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین خوب است تا با رعایت اصول نگهداری از آبلیمو، طعم و رنگ طبیعی آن را حفظ کرده تا بتوانید در تمام روز‌های سال از آن استفاده کنید و لذت ببرید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : گرفتن تلخی آبلیمو ، گرفتن تلخی آبلیمو با هویج ، روش‌های نگهداری از آبلیموی تازه
 اگه این روش کارآمد باشه واقعا جای تاسف داره که تا الان آبلیمو رو تلخ نوشیدم.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت