دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترطبیعت، حیوانات و محیط زیستفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی مجلسی بدون تخم‌مرغ

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

پودینگ شکلاتی کلاسیک‌ترین نوع انواع مختلف پودینگ است که می‌توان آن را با شکلات تلخ، شکلات سفید و حتی شکلات نعنایی درست کرد و روی آن را هم با خامه تزیین و با بستنی میل کرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29818 تاریخ انتشار : 1398/04/16
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , emadbiggie , vashty ,
مواد لازم تهیه کیک پودینگ شکلاتی برای 12 عدد

آرد همه منظوره: 1 پیمانه
شکر سفید: 3/4 پیمانه
پودر کاکائو بدون شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
شیر: 1/2 پیمانه
کره آب شده یا روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای: پیمانه
آب داغ: 1 و نیم پیمانه
خامه سفت: به مقدار دلخواه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو بدون شکر برای سس پودینگ: ¼ پیمانه


طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی

فر را در دمای 175 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برای درست کردن کیک پودینگ شکلاتی ابتدا در یک کاسه بزرگ آرد را با 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه شیر، کره آب شده و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد خشکی که با هم مخلوط کرده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در نهایت باید مایه یکدستی درست شود. مایه پودینگ شکلاتی را در قالب‌های مخصوص مافین به مقدار مساوی یا در یک قالب کیک‌پزی بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید. برای این‌که مطمئن شوید پودینگ خوب مغزپخت شده یا نه یک چنگال یا خلال دندان را در پودینگ فرو کنید. اگر مواد پودینگ به چنگال نچسبید آن را از فر خارج کنید.

در یک ظرف جداگانه شکر قهوه‌ای را با 1/4 پیمانه پودر کاکائو و آب داغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. 15 دقیقه صبر کنید. بعد از سرد شدن کیک پودینگ آن را از قالب مافین یا قالب کیک خارج کنید (برش بزنید) و شربت کاکائویی را روی آن بریزید. کیک را با خامه تزیین و میل کنید. اگر خامه دوست ندارید کیک پودینگ شکلاتی را با بستنی سرو کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی ، کیک پودینگ شکلاتی ، کیک پودینگ شکلاتی بدون تخم‌مرغ ، کیک شکلاتی
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت