دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



دستور تهیه سس سوپریم

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

سس سوپریم یکی از سس‌های اصیل و سنتی فرانسه است. این سس با استفاده از خامه سنگین درست می‌شود. از ترکیب کردن سس ولوته، سس بشامل و غربال آن‌ها می‌توان سس سوپریم تهیه کرد.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29817 تاریخ انتشار : 1398/04/16
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : marlboro477 , emadbiggie ,
مواد اولیه برای تهیه سس سوپریم، آرد، کره، آب گوشت و زرده تخم است. بنابر سلیقه تان می‌توانید به این سس آب لیمو ترش تازه و قارچ خرد شده نیز بیفزایید. می‌توانید عصاره مرغ یا آب مرغ را جایگزین آب گوشت کنید. برای تهیه سس سوپریم با عصاره مرغ از دستور زیر استفاده کنید:

ابتدا خامه را به روش بن ماری مقداری گرم کنید، اما حواستان باشد خامه نجوشد فقط کمی شل شود. در یک تابه کره را ذوب کرده و به آن آرد سفید بیفزایید و آن‌ها را آهسته آهسته هم بزنید و حواستان باشد تا آرد گلوله نشود. بعد از اینکه آرد را کمی تفت دادید و رنگ کره هم تغییر کرد عصاره مرغ را به آن بیفزایید و به آن فرصت دهید تا روی شعله کم بجوشد. سس را حسابی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی حجم آن به یک سوم اولیه رسید به آن ادویه، خامه و کمی آب لیموترش بیفزایید و کاملا مخلوط کنید.


مواد لازم برای تهیه سس سوپریم

آب گوشت: 2 پیمانه (400 میلی لیتر)
کره: 100 گرم
آرد گندم: 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 2 عدد
خامه: 100 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سفید: به مقدار لازم


مراحل پخت

کره را آب کرده و همراه با آرد تفت دهید. آرد را تا جایی تفت دهید که فقط بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ ندهد. حرارت را کم کنید و آرام آرام آب گوشت را بیفزایید.

آب گوشت را کم کم اضافه کنید، به این صورت که ابتدا مقداری بریزید و مواد را هم بزنید پس از آنکه مقداری مخلوط شد مجدد سری بعد را بریزید. سپس آنقدر هم بزنید تا سس یکنواخت شود و آرد گلوله گلوله شده در آن دیده نشود. زرده تخم مرغ را همراه با کمی نمک حسابی هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود. سپس آن را به تدریج داخل سس بریزید.

هم زدن را ادامه دهید و بعد از اینکه مخلوط 1 الی 2 جوش خورد به آن نمک و فلفل سفید را بیفزایید. غلظت سس را تست کنید اگر به مقدار که می‌خواستید رسیده بود از روی گاز بردارید. در نهایت سس را کناری بگذارید و خامه را به آن بیفزایید و مجدد مقداری هم بزنید. اجازه دهید که مقداری از حرارت بیفتد سپس سرو کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : دستور تهیه سس سوپریم ، سس سوپریم ، دستور تهیه سس ، سس
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت