دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه غوره مسما

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

فصل غوره و آبغوره که میشه، بعضی غذاها خوش عطر تر و خوشمزه تر میشن. غذایی که امروز میخوایم آموزش بدیم هم از اون دست غذاهاست. ما بهش میگم غوره مسما. اما واقعیتش اسم های دیگه ای هم داره. مثلا غوره بادمجان یا مسمای بادمجان هم بهش میگن.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 29687 تاریخ انتشار : 1398/04/13
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , marlboro477 ,
مواد لازم برای غوره مسما

ران مرغ 2 عدد
بادمجان 5 عدد
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
گوجه 3-4 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه خورشت غوره مسما

برای تهیه غوره بادمجان با مرغ، از قبل بادمجانها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. جدا کردن کلاه بادمجان هم اختیاری است. مقداری نمک روی بادمجانهای پوست کنده بپاشید و یک ساعت کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بادمجانها را در کمی روغن سرخ کنید. وقتی یک طرف سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود. سپس آنها را در صافی یا روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی گرفته شود.

تکه های مرغ را با یک عدد فلفل دلمه خرد شده و یک عدد پیاز چهار قاچ، کمی نمک و زردچوبه در قابلمه ای بگذارید. در حدی آب بریزید که دو سانت روی مواد را بپوشاند. روی شعله متوسط اجازه دهید به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. حدود 30-40 دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته شود. ولی اجازه ندهید بیش از حد پخته شود و وا برود. بعد از این مدت آب مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید.

در یک تابه نچسب دو سه قاشق روغن بریزید و بگذارید داغ شود. تکه های مرغ پخته را به تابه منتقل کنید. گوجه ها را هم از وسط نصف کنید و کنار مرغ ها در تابه بگذارید. در این مرحله میتوانید برای خوش عطر شدن غوره مسما کمی زعفران دم کرده روی مرغ بریزید.

وقتی دو طرف مرغ ها تا حدی برشته و گوجه ها پخته شد، آنها را از تابه خارج کنید. یک عدد پیاز و یک عدد فلفل دلمه را خلالی خرد کنید و داخل همان تابه بریزید. با کمی زردچوبه و به خوبی تفت بدهید. وقتی پیاز خورشت غوره مسمای شما نرم شد، وقت اضافه کردن غوره هست. غوره تازه یا یخ زده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

حال آب مرغ را به تابه اضافه کنید. بگذارید سس خورشت مسما روی حرارت ملایم چند غل بخورد و جا بیافتد. در آخر مرغ و بادمجان و گوجه را هم در تابه بچینید. غوره مسمای خوشمزه شما بعد از یکی دو دقیقه دیگر آماده میل کردن است.


نکته های کلیدی تهیه غوره مسما:

– در تهیه مسمای مرغ و بادمجان میتوانید به جای استفاده از گوجه از پوره گوجه فرنگی یا رب هم استفاده کنید. به این ترتیب که پوره گوجه و رب را همراه پیاز تفت بدهید تا خوش رنگ شود.

– در صورت تمایل موقع پخت مرغ میتوانید از چند حبه سیر و یک تکه زنجبیل تازه هم استفاده کنید.

– غوره بادمجان را با گوشت خورشتی گوسفندی هم میتوان تهیه کرد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه غوره مسما ، تهیه غوره مسما ، غوره بادمجان ، مسمای بادمجان
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت